Vriendelijk gezicht maakt meeste indruk

Een vriendelijk gezicht maakt de meeste indruk op een eerste afspraak. Dit blijkt uit een onderzoek van matchmakingsite Lexamore.nl. Op de tweede plaats staat de geur, gevolgd door de stem.

Lexamore.nl concludeert dit uit een onderzoek onder 6000 vrijgezellen uit acht verschillende Europese landen. Hierin moesten de verschillen in voorkeur van geur, smaak en muziek tussen verschillende landen naar voren komen. De betrokken landen waren Engeland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

Een gelukkige uitstraling maakt de meeste indruk, aldus 50 procent van de ondervraagde vrijgezellen. Vaak is een goede eerste indruk ook goed voor een tweede afspraak.

Nederlandse singles vinden geur erg belangrijk. De geur van baby-olie en schone was scoren erg hoog. Dit geldt ook voor de Franse en Engelse vrijgezellen.

Zwitserse en Italiaanse vrijgezellen geven vooral de voorkeur aan zwaardere en intensere geuren. De Spaanse vrijgezellen daarentegen, gaan voor zachte en fruitige geuren.

Lees verder op Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!