tatoeage roy donders

Vriend Roy Donders moet snel op de knieën

Roy Donders stapt liever vandaag dan morgen in het huwelijksbootje met vriend Marvin. De stylist van het zuiden zegt dat hij hoopt dat Marvin snel voor hem op de knieën gaat..

Dit vertelt Roy in een interview met het blad Story. “Ik wil Marvin dolgraag mijn jawoord geven. Het lijkt mij zó geweldig om een bruiloft mee te maken. Met Marvin hoop ik samen oud te worden”, aldus Donders over zijn relatie met Marvin.

Aanzoek

De vriend van de stylist, Marvin, ziet een eventueel huwelijk in de toekomst zeker zitten. “Het is nu nog iets te vroeg, we zijn net een halfjaar samen. Maar in oktober begint Roy’s realitysoap weer, wie weet kunnen kijkers dan getuige zijn van mijn aanzoek.”

Liefdes tatoeage

In augustus gingen er geruchten dat de bekende stylist een nieuwe relatie zou hebben. Donders bevestigde dat toen zelf met een foto op Facebook. De twee geliefden lieten eind vorig jaar al elkaars namen op hun lichaam tatoeëren.

Op de knieën

Deze uitspraak van Roy ontlokte nogal wat reacties op de divers sociale media kanalen. “Als hij nu nog niet voor Royke op de knietjes is geweest..” was ludiek, maar daarnaast er werd ook behoorlijk kritisch gereageerd op de huwelijkswens van Roy. “Een half jaar samen en dan nu al willen trouwen”,  “Let maar op, over drie jaar zijn ze uit elkaar en vechten ze om het geld” waren geregeld terugkerende berichten. We zullen het zien..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.