tatoeage roy donders

Vriend Roy Donders moet snel op de knieën

Roy Donders stapt liever vandaag dan morgen in het huwelijksbootje met vriend Marvin. De stylist van het zuiden zegt dat hij hoopt dat Marvin snel voor hem op de knieën gaat..

Dit vertelt Roy in een interview met het blad Story. “Ik wil Marvin dolgraag mijn jawoord geven. Het lijkt mij zó geweldig om een bruiloft mee te maken. Met Marvin hoop ik samen oud te worden”, aldus Donders over zijn relatie met Marvin.

Aanzoek

De vriend van de stylist, Marvin, ziet een eventueel huwelijk in de toekomst zeker zitten. “Het is nu nog iets te vroeg, we zijn net een halfjaar samen. Maar in oktober begint Roy’s realitysoap weer, wie weet kunnen kijkers dan getuige zijn van mijn aanzoek.”

Liefdes tatoeage

In augustus gingen er geruchten dat de bekende stylist een nieuwe relatie zou hebben. Donders bevestigde dat toen zelf met een foto op Facebook. De twee geliefden lieten eind vorig jaar al elkaars namen op hun lichaam tatoeëren.

Op de knieën

Deze uitspraak van Roy ontlokte nogal wat reacties op de divers sociale media kanalen. “Als hij nu nog niet voor Royke op de knietjes is geweest..” was ludiek, maar daarnaast er werd ook behoorlijk kritisch gereageerd op de huwelijkswens van Roy. “Een half jaar samen en dan nu al willen trouwen”,  “Let maar op, over drie jaar zijn ze uit elkaar en vechten ze om het geld” waren geregeld terugkerende berichten. We zullen het zien..

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?