10 weetjes zoenen

Vriend Amanda Krabbé boos om intieme foto’s

De nieuwe vriend van Amanda Krabbé, Harrie Kolen, wil weekblad Weekend voor de rechter slepen. Hij is boos omdat het roddelblad intieme foto’s van het kersverse stel heeft geplaatst.

Dat laat hij woensdag weten aan RTL Boulevard. In een verklaring van zijn management keurt hij het af dat hij en Krabbé zijn gefotografeerd in de privésfeer en bereidt juridische stappen voor. Onlangs werd bekend dat Krabbé gaat scheiden van haar man Martijn. Weekend kwam met de onthulling dat ze een oogje heeft op de miljonair Harrie Kolen.

Op foto’s zijn ze hevig zoenend te zien. In de verklaring laat Kolen weten dat de aandacht in de media niet bevorderlijk is voor het verwerken van de scheiding. “De beëindiging van een relatie hoeft niet in de weg te staan van nieuw geluk.”

“Harrie en Amanda hebben elkaar recent ontmoet en thans is sprake van een prille affectieve relatie. Harrie en Amanda hadden liever zelf het moment en de wijze van openbaarmaking gekozen, ook ten behoeve van Martijn en de kinderen, maar dat is hen gezien de aandacht die de media hiervoor heeft kennelijk niet gegeven”, aldus Kolen.

Bron: RTL Nieuws

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.