10 weetjes zoenen

Vriend Amanda Krabbé boos om intieme foto’s

De nieuwe vriend van Amanda Krabbé, Harrie Kolen, wil weekblad Weekend voor de rechter slepen. Hij is boos omdat het roddelblad intieme foto’s van het kersverse stel heeft geplaatst.

Dat laat hij woensdag weten aan RTL Boulevard. In een verklaring van zijn management keurt hij het af dat hij en Krabbé zijn gefotografeerd in de privésfeer en bereidt juridische stappen voor. Onlangs werd bekend dat Krabbé gaat scheiden van haar man Martijn. Weekend kwam met de onthulling dat ze een oogje heeft op de miljonair Harrie Kolen.

Op foto’s zijn ze hevig zoenend te zien. In de verklaring laat Kolen weten dat de aandacht in de media niet bevorderlijk is voor het verwerken van de scheiding. “De beëindiging van een relatie hoeft niet in de weg te staan van nieuw geluk.”

“Harrie en Amanda hebben elkaar recent ontmoet en thans is sprake van een prille affectieve relatie. Harrie en Amanda hadden liever zelf het moment en de wijze van openbaarmaking gekozen, ook ten behoeve van Martijn en de kinderen, maar dat is hen gezien de aandacht die de media hiervoor heeft kennelijk niet gegeven”, aldus Kolen.

Bron: RTL Nieuws

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.