date tips

Vreselijke eerste date blunder: een scheet laten

Je bent er klaar voor! Je hebt een date en je wilt natuurlijk een verpletterende eerste indruk achter laten. Zo dacht ook deze kandidate van de Nieuw-Zeelandse versie van The Bachelor..

Blunder

Blunders op een eerste date, we kennen ze natuurlijk allemaal wel. Uit je broek of rok scheuren, per ongeluk een keiharde boer laten of zoals deze dame een scheet.

Rode wangen

Rode wangen voor Poppy, een 24-jarige yogalerares uit Engeland. Op haar eerste date met vrijgezel Arthur Green (26), liet ze… een windje ontsnappen. Nu ja, zeg maar wind.

Romantisch

“O, het is mooi”, zei ze over de romantische picknickplek op het strand die Green had uitgekozen. “Dit is magisch.” En toen ging ze zitten en gebeurde het. “Liet jij nu net een wind?”, vroeg de Bachelor haar retorisch. “Ik gleed door het zand”, zei ze. “Krakend zand, he”, beaamde Green. “Het is meestal maar een kwestie van tijd voor iemand een wind laat in het bijzijn van iemand anders.” Poppy weer: “Maar gewoonlijk niet op de eerste date.”

De Britse had het niet verknald bij Green en kreeg toch een roos. “Ik vond het geweldig hoe ze ervoor uitkwam, het was hilarisch”, aldus Arthur Green.

Kijk zelf naar dit hilarische filmpje!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam