met de billen bloot

Vreemdgangers door hack met de billen bloot

Ben je braaf getrouwd maar sta je voor een spannend seksavontuurtje ingeschreven bij de speciale datingsite AshleyMadison, dan heb je wellicht binnenkort thuis wat uit te leggen.

Een moralistisch hackerscollectief dat zichzelf ‘Impact Team’ noemt, heeft de bekende datingsite voor vreemdgangers gehackt. De hackers eisen sluiting van de website en als hier geen gehoor aan wordt gegeven dreigen ze de privégegevens van de 37 miljoen gebruikers openbaar te maken.

Hele bestand open en bloot

In een lange verklaring zegt de groep hackers de hele database van AshleyMadison in handen te hebben, waaronder een gebruikerslijst met naam, adres en creditcardgegevens én persoonlijke seksuele fantasieën. Daarnaast zou Impact Team ook informatie van het moederbedrijf, Avid Life Media, hebben buitgemaakt, zoals financiële overzichten en personeelsadministratie.

Mannen verdienen geen discretie

Impact Team eist dat ALF de website permanent offline haalt en dreigt anders elke dag nieuwe persoonlijke gebruikersgegevens online te zetten. “Jammer voor die mannen, het zijn overspelige klootzakken die geen discretie verdienen”, schrijft het hackerscollectief.

Inside job

Noel Biderman, de baas van Ashley Madison, bevestigt de hack en zegt “koortsachtig en ijverig” alle informatie te verwijderen. Ook zegt Biderman vrijwel zeker te weten wie achter hack zit. “Het was geen werknemer, maar wel zeker iemand die toegang had tot onze technische dienst.” Eerder had de site Adult Finder te maken met een pijnlijke situatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam