Vreemdgaan ‘overkomt’ de meeste Nederlanders

Vreemdgaan is niet oke, maar het kan gebeuren. Dat blijkt uit een onderzoek van Seksblog. Bijna 3500 mensen stemden op de poll op deze website. Volgens 32% van de stemmers is buiten je relatie met iemand naar bed gaan, iets dat je kan overkomen. Ook al is het niet de bedoeling. Deze mening werd met 30% op de voet gevolgd door de stelling dat een relatie betekent dat je voor altijd seksueel trouw blijft aan een persoon. 18% doet het liever stiekem: zij vinden dat je partner het niet hoeft te weten als je eens buiten de deur vrijt. De andere twee opties scoorden ongeveer evenveel stemmen: “vreemdgaan is ok als de ander het maar weet (10%) en “met iemand anders seks hebben is prima als je daar (ooit) iets over hebt afgesproken met je partner” (8.9 %).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?