overspelige vrouw

Vreemdgaan datingsites, zo slecht nog niet

Vreemdgaan, dat doe je niet. Dit is mogelijk de gedachte als je tot over je oren verliefd bent op je date of op je partner. Zo verliefd dat je denkt dat dit nooit voorbij zal gaan. Maar het is vaak zo in het echte leven, dat zaken zoals verliefdheid en vlinders in de buik een keer ophouden. Niet expres of met voorbedachte rade. Het zou voor iedereen fijner zijn dat de liefde voor het leven zou zijn. Dat is misschien ook wel, maar vaak niet voor één en dezelfde persoon.

Vreemdgaan is slecht, toch?

Dus vreemdgaan dat doe je niet, tenminste zo sta je in het beginsel in het leven. Maar dan vertrekken de vlinders uit je buik en komt er soms irritatie voor in de plaats. Of mogelijk sluipt de sleur jullie relatie binnen, of is je partner wel heel lief, maar in bed niet de meest  passioneel wenselijke man. Vreemdgaan is vaak een gevoel dat je overkomt. Alleen al het idee eraan zal je in het begin verrassen. Het opspelen van je hormonen wanneer een andere dan je eigen partner of date in de buurt zijn, spreekt boekdelen.

Vreemdgaan is ontsnappen aan werkelijkheid

Vreemdgaan binnen een relatie is vaak een taboe. Je kunt je er tegen verzetten of je kunt je er aan overgeven. Wanneer je wil spreken in termen van goed of slecht, dan is vreemdgaan echt niet altijd slecht. Voor veel relaties kan het juist een laatste redmiddel zijn. Veel mannen en vrouwen voelen zich opgesloten binnen een relatie. Het is hierdoor lastig om jezelf nog te zijn of een stukje ontspanning binnen een relatie te vinden. Het liefste wil je af en toe ontsnappen aan de werkelijkheid.

Door vreemd te gaan heb je de mogelijkheid om even ergens anders aan te denken. Je hoeft jezelf geen zorgen meer te maken en je merkt dat je eigen relatie weer spannend wordt. Dit maakt vreemdgaan datingsites steeds populairder.

Een flirt doet je goed

Bij vreemdgaan datingsites denken heel veel mannen en vrouwen aan seks. Ze denken dat hier mannen en vrouwen opzoek gaan naar een verhouding met een andere man of vrouw. Dit hoeft helemaal niet de hele waarheid te zijn want de meeste mannen en vrouwen gaan opzoek naar een flirt. Vreemdgaan is voor de meeste toch wel een stapje te ver. Ze zijn gewoon opzoek naar een leuke flirt om berichtjes naar te sturen. Door te flirten of een flirt terug te ontvangen voelen ze zich eindelijk weer een beetje gewaardeerd. Deze waardering missen ze binnen een langdurige relatie. Af en toe even flirten kan je dus zelfs helpen om je weer goed binnen je eigen relatie te voelen. Je hebt het idee dat je toch nog de moeite waard bent in het dating circuit.

Uit de sleur van je dagelijkse leven

Veel gebruikers van vreemdgaan datingsites voelen zich in een sleur. Ze missen de spanning uit het begin van een relatie. Door het ontbreken van de spanning heb je het idee dat je relatie langzaam als een kaars uitdooft. Toch wil je niet de ware kwijt raken, maar wil je wel graag de spanning binnen je relatie terug. Door te kiezen voor vreemdgaan datingsites kan je uit de dagelijkse sleur stappen. Je hebt de kans om eindelijk weer een beetje spanning te voelen. Al snel merk je dat je deze spanning ook kan gebruiken binnen je eigen relatie. Veel mannen of vrouwen die zijn vreemdgegaan hebben het idee dat hun eigen relatie hierdoor weer opbloeit.

Opwinding via vreemdgaan datingsites

De grootste reden waarom vreemdgaan datingsites steeds populairder worden komt door de opwinding. Het is toch super spannend om een andere man of vrouw spannende berichtjes te sturen? Uiteindelijk hoef je er helemaal niets mee te doen, maar de opwinding om iemand een berichtje te sturen maakt het al extra leuk. Dit is een stukje dat je misschien mist op dit moment binnen je eigen relatie. Door vreemd te gaan kan je deze opwinding weer terug vinden en dit reflecteren op je eigen relatie.

Vreemdgaan datingsites, zo slecht nog niet

Ondanks alle genoemde positieve facetten kijken veel mensen er negatief tegenaan. Kun jij begrijpen dat het helemaal niet zo slecht is om vreemd te gaan via datingsites? Wat is jouw mening?

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland