overspelige vrouw

Vreemdgaan datingsites, zo slecht nog niet

Vreemdgaan, dat doe je niet. Dit is mogelijk de gedachte als je tot over je oren verliefd bent op je date of op je partner. Zo verliefd dat je denkt dat dit nooit voorbij zal gaan. Maar het is vaak zo in het echte leven, dat zaken zoals verliefdheid en vlinders in de buik een keer ophouden. Niet expres of met voorbedachte rade. Het zou voor iedereen fijner zijn dat de liefde voor het leven zou zijn. Dat is misschien ook wel, maar vaak niet voor één en dezelfde persoon.

Vreemdgaan is slecht, toch?

Dus vreemdgaan dat doe je niet, tenminste zo sta je in het beginsel in het leven. Maar dan vertrekken de vlinders uit je buik en komt er soms irritatie voor in de plaats. Of mogelijk sluipt de sleur jullie relatie binnen, of is je partner wel heel lief, maar in bed niet de meest  passioneel wenselijke man. Vreemdgaan is vaak een gevoel dat je overkomt. Alleen al het idee eraan zal je in het begin verrassen. Het opspelen van je hormonen wanneer een andere dan je eigen partner of date in de buurt zijn, spreekt boekdelen.

Vreemdgaan is ontsnappen aan werkelijkheid

Vreemdgaan binnen een relatie is vaak een taboe. Je kunt je er tegen verzetten of je kunt je er aan overgeven. Wanneer je wil spreken in termen van goed of slecht, dan is vreemdgaan echt niet altijd slecht. Voor veel relaties kan het juist een laatste redmiddel zijn. Veel mannen en vrouwen voelen zich opgesloten binnen een relatie. Het is hierdoor lastig om jezelf nog te zijn of een stukje ontspanning binnen een relatie te vinden. Het liefste wil je af en toe ontsnappen aan de werkelijkheid.

Door vreemd te gaan heb je de mogelijkheid om even ergens anders aan te denken. Je hoeft jezelf geen zorgen meer te maken en je merkt dat je eigen relatie weer spannend wordt. Dit maakt vreemdgaan datingsites steeds populairder.

Een flirt doet je goed

Bij vreemdgaan datingsites denken heel veel mannen en vrouwen aan seks. Ze denken dat hier mannen en vrouwen opzoek gaan naar een verhouding met een andere man of vrouw. Dit hoeft helemaal niet de hele waarheid te zijn want de meeste mannen en vrouwen gaan opzoek naar een flirt. Vreemdgaan is voor de meeste toch wel een stapje te ver. Ze zijn gewoon opzoek naar een leuke flirt om berichtjes naar te sturen. Door te flirten of een flirt terug te ontvangen voelen ze zich eindelijk weer een beetje gewaardeerd. Deze waardering missen ze binnen een langdurige relatie. Af en toe even flirten kan je dus zelfs helpen om je weer goed binnen je eigen relatie te voelen. Je hebt het idee dat je toch nog de moeite waard bent in het dating circuit.

Uit de sleur van je dagelijkse leven

Veel gebruikers van vreemdgaan datingsites voelen zich in een sleur. Ze missen de spanning uit het begin van een relatie. Door het ontbreken van de spanning heb je het idee dat je relatie langzaam als een kaars uitdooft. Toch wil je niet de ware kwijt raken, maar wil je wel graag de spanning binnen je relatie terug. Door te kiezen voor vreemdgaan datingsites kan je uit de dagelijkse sleur stappen. Je hebt de kans om eindelijk weer een beetje spanning te voelen. Al snel merk je dat je deze spanning ook kan gebruiken binnen je eigen relatie. Veel mannen of vrouwen die zijn vreemdgegaan hebben het idee dat hun eigen relatie hierdoor weer opbloeit.

Opwinding via vreemdgaan datingsites

De grootste reden waarom vreemdgaan datingsites steeds populairder worden komt door de opwinding. Het is toch super spannend om een andere man of vrouw spannende berichtjes te sturen? Uiteindelijk hoef je er helemaal niets mee te doen, maar de opwinding om iemand een berichtje te sturen maakt het al extra leuk. Dit is een stukje dat je misschien mist op dit moment binnen je eigen relatie. Door vreemd te gaan kan je deze opwinding weer terug vinden en dit reflecteren op je eigen relatie.

Vreemdgaan datingsites, zo slecht nog niet

Ondanks alle genoemde positieve facetten kijken veel mensen er negatief tegenaan. Kun jij begrijpen dat het helemaal niet zo slecht is om vreemd te gaan via datingsites? Wat is jouw mening?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam