Singlereizen Costa Rica

Voortaan rechtstreeks van Amsterdam naar Costa Rica

Zou je dolgraag een keer naar Costa Rica op vakantie willen maar zie je dat overstappen tijdens je vliegreis totaal niet zitten? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 31 oktober van dit jaar vliegt KLM twee keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar San Jose (de hoofdstad van Costa Rica. De nieuwe vluchten worden uitgevoerd op dinsdag en vrijdag.

Vliegvakantie

“KLM brengt momenteel veel passagiers naar Costa Rica via Panama. De groeiende interesse voor dit prachtige land vanuit de Europese markt heeft ons doen besluiten ook rechtstreekse vluchten naar San José aan te bieden. ” Pieter Elbers – President-directeur KLM

De nieuwe vluchten van KLM zorgen er niet alleen voor dat Nederlandse reizigers ons land makkelijker kunnen bezoeken, maar vormen tegelijkertijd een brug tussen Costa Rica en Europa. Dit zal een gunstig effect hebben op de groei van het toerisme in ons land en daarmee op de ruim 600.000 mensen die direct en indirect werkzaam zijn in de toeristische sector. “Luis Guillermo Solís – President van Costa Rica.

Toekan in Costa Rica

Pura Vida!

Ben je dol op idyllische bounty stranden en ontdek je ook graag nieuwe culturen? Dan is Costa Rica een heuse aanrader. Het toerisme is ontwikkeld maar dan op kleine schaal (geen Torremolinos taferelen met hoge torenflats). Pura Vida is niet voor niets de veelgebruikte slogan van dit land!

Grappige weetjes..

Ben je al eens op vakantie geweest in Costa Rica? Dan weet je vast hoe het er daar aan toe gaat. Voor iedereen die plannen heeft om dit wonderschone land in midden Amerika te gaan bezoeken, 5 grappige en handige weetjes voordat je op reis gaat.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!