voorkom relatievragen feestdagen

Voorkom vervelende relatievragen tijdens de feestdagen

Waar blijft hij toch, die prins op het witte paard’: het is een vervelende vraag die nieuwsgierige oma’s en tantes wel eens stellen aan singles tijdens de feestdagen. Deze vier mogelijke antwoorden kan je geven.

Gebruik sarcasme

Als je een antwoord geeft als ‘Misschien komt het omdat mijn adem ’s morgens niet fris ruikt’, zal dat nieuwsgierige familielid hoogstwaarschijnlijk eens goed lachen en niet doorvragen.

Vertel pittige details

Doe alle details over je vorige liefdesbreuk uit de doeken en neem vooral je tijd. Het familielid zal het zich beklagen dat zij ooit de vraag heeft gesteld en het misschien niet meer doen op het volgende familiediner.

Vraag raad

Antwoord niet op de vraag, maar pols naar liefdesadvies bij de vragensteller. Gewoon, om de aandacht af te leiden. En wie weet kom je een gouden tip te weten.

Kwijn weg in zelfmedelijden

Kijk verdrietig, slaak een diepe zucht en zeg dat je jezelf ook afvraagt waar die ware blijft.

Wees eerlijk

Als je geen inspiratie hebt voor een creatief antwoord, kan je ook gewoon de waarheid vertellen. Misschien heb je op dit moment in je leven te veel werk en te weinig tijd voor een relatie of ben je te kieskeurig.

Bron: Nieuwsblad

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.