tinder

Voorkom gênante matches op Tinder

We kennen Tinder allemaal als een handige leuke manier om iemand te leren kennen. Totdat… je wordt gematcht met je baas of een collega. Op oplossing is nabij: dating app The League gaat dit soort gênante situaties in de toekomst voorkomen.

Gênant

Niets zo gênant als je baas of een van je collega’s tegenkomen op Tinder, en dat weet ook Amanda Bradford. Deze ex-werkneemster van Google ontwierp daarom ‘The League’, een app die ervoor zorgt dat er geen drama’s op het werk ontstaan.

Tinderen

Amanda besloot de app op te richten nadat ze vorig jaar single werd. Toen ze aan het Tinderen was, besefte ze dat ze niet wilde dat iedereen zou weten dat ze online een date zocht. “Ik vond het nogal verontrustend dat iedereen mij kon bekijken op de app”, vertelt ze. “Daarnaast vind ik Tinder nogal oppervlakkig; het gaat puur om het uiterlijk. Terwijl ik vooral zaken als ambitie belangrijk vind.” Daarop besloot ze een ander soort dating app in het leven te roepen.

The League houdt het daarentegen ‘classy’. “We verbergen je profiel van bepaalde vrienden, businesscontacten en collega’s”, klinkt het. “Je wil niet dat iedereen weet dat je op zoek bent naar een date.” Daarvoor baseert de app zich op je LinkedIn-gegevens. “We weten zo wie in hetzelfde bedrijf werkt, of wie professionele contacten heeft met jou.”

Op uitnodiging

Voorlopig kan je de app enkel gebruiken als je door iemand anders uitgenodigd wordt, maar binnenkort hoopt Amanda de app volwaardig te lanceren in verschillende landen. Zit jij erop te wachten?

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.