tinder

Voorkom gênante matches op Tinder

We kennen Tinder allemaal als een handige leuke manier om iemand te leren kennen. Totdat… je wordt gematcht met je baas of een collega. Op oplossing is nabij: dating app The League gaat dit soort gênante situaties in de toekomst voorkomen.

Gênant

Niets zo gênant als je baas of een van je collega’s tegenkomen op Tinder, en dat weet ook Amanda Bradford. Deze ex-werkneemster van Google ontwierp daarom ‘The League’, een app die ervoor zorgt dat er geen drama’s op het werk ontstaan.

Tinderen

Amanda besloot de app op te richten nadat ze vorig jaar single werd. Toen ze aan het Tinderen was, besefte ze dat ze niet wilde dat iedereen zou weten dat ze online een date zocht. “Ik vond het nogal verontrustend dat iedereen mij kon bekijken op de app”, vertelt ze. “Daarnaast vind ik Tinder nogal oppervlakkig; het gaat puur om het uiterlijk. Terwijl ik vooral zaken als ambitie belangrijk vind.” Daarop besloot ze een ander soort dating app in het leven te roepen.

The League houdt het daarentegen ‘classy’. “We verbergen je profiel van bepaalde vrienden, businesscontacten en collega’s”, klinkt het. “Je wil niet dat iedereen weet dat je op zoek bent naar een date.” Daarvoor baseert de app zich op je LinkedIn-gegevens. “We weten zo wie in hetzelfde bedrijf werkt, of wie professionele contacten heeft met jou.”

Op uitnodiging

Voorlopig kan je de app enkel gebruiken als je door iemand anders uitgenodigd wordt, maar binnenkort hoopt Amanda de app volwaardig te lanceren in verschillende landen. Zit jij erop te wachten?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.