condoomautomaat alcohol test

Voorkom de walk of shame met dit condoomautomaat

Avondje uit, alcohol, flirten, daten en seks, ze gaan hand in hand. Om te vermijden dat mensen ’s ochtends wakker worden met spijt en de walk of shame moeten uitvoeren, is er nu een nieuw soort condoomautomaat op de markt: eentje met ademtest.

Liefdesleven pauzeren

Johnny Be Good, werd het Britse apparaat gedoopt. Het ontwerp ziet er grappig uit, maar de achterliggende gedachte is bloedserieus: als je te veel gedronken hebt, zou je ook je liefdesleven even moeten pauzeren.

Moed indrinken

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen alcohol drinken om moed te verzamelen tijdens een date, en driekwart van de ondervraagden van de Britse studie meldden ook dat een drankje het makkelijker maakt om te versieren en te daten.

Game over

Hoe het werkt? Heel simpel: voor je een condoom kan kopen, moet je blazen op een paneel. Daarna geeft de machine je een indicatie van je dronkenheid: van ‘totaal nuchter’ tot ‘game over’. Als je te veel gedronken hebt, kan je geen condoom krijgen.

Seks zonder condoom

Toegegeven, een grappig concept, waar we toch enkele vraagtekens kunnen bij zetten. Want de kans dat mensen in hun dronken bui dan maar voor seks zonder condoom gaan, is niet ondenkbaar? En is veilige seks niet altijd te verkiezen boven onveilige? Zeker tijdens een onenightstand?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.