eenzaamheid ouderen kerst

4 voordelen van het vrijgezel zijn met eindejaar

Veel vrijgezellen haten de feestdagen omdat ze in deze tijden van gezellig samenzijn een partner missen. Toch houdt alleen naar familiefeesten gaan wat voordelen in, zo hoef je bijvoorbeeld geen kritische schoonmoeder onder ogen te komen. Bekijk je leven als single eens van de andere kant en ontdek de voordelen tijdens de eindejaarsperiode.

1. Geen cadeautjesdrama

Je bespaart niet alleen geld uit aan een cadeautje voor je partner dat je nu aan jezelf kunt spenderen. Maar je bespaart jezelf ook van heel wat drama wanneer je geliefde niet het perfecte cadeautje koopt en waardoor jij vragen gaat stellen over jullie relatie. Een pakje dat je voor jezelf koopt, is altijd een schot in de roos.

2. Kuspartner

Kerstmis en oudejaar, op deze koude dagen wordt er heel wat afgekust. Ook al is het fijn te weten dat je zeker een kuspartner hebt, als vrijgezel kan jij de knapste man in de kamer veroveren. Er is niets zo magisch als een eerste kus, ook al ben je lichtjes aangeschoten.

3. Wie viert waar?

Je hoeft geen maand op voorhand te beginnen plannen wanneer en waar jullie kerst gaan vieren. Ook moet je jezelf niet in vier te delen om de feestdagen eerlijk te verdelen over jouw familie en die van je partner. Nu beslis je helemaal zelf hoe lang je op welk feestje je blijft en in welk gezelschap je vertoeft.

4. Lastige familieleden

Oké, een partner kan je leven opvrolijken, maar je moet er de schoonfamilie bijnemen. Het is al niet makkelijk om met je eigen familieleden, die je ook niet allemaal even goed kent, een zinnig gesprek te hebben. Laat staan met een schoonfamilie.

Bron: HLN.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.