co-ouderschap

Vooral vrouwen maken zich zorgen

Vooral vrouwen maken zich zorgen over van alles en nog wat. Elke dag komen ze weer voorbij onze bezorgdheid en zorgen over geld en ons gezin.  

Aantal vrouwen met zorgen is opvallend

Uit Brits onderzoek onder 2.300 mannen en vrouwen blijkt dat we ons steeds meer zorgen maken. Vooral financiën en schulden veroorzaken kopzorgen.

Een ander opvallend resultaat is het aantal vrouwen dat zich zorgen maakt. Maar liefst 22 procent van de vrouwen maakt zich elke dag wel zorgen over geldzaken en/of haar gezin.

Vergeleken met 2009 is dat aantal verdubbeld. Toen had slechts 12 procent zorgen over deze dingen. Een kwart van de vrouwen durft het ook aan niemand te vertellen dat ze zich zorgen maakt.

Mannenzorgen

Bij de mannen gaat het iets beter met de kopzorgen. Zo’n 15 procent van de mannen maakt zich continu of vaak druk over de financiën of zijn partner en kinderen.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!