co-ouderschap

Vooral vrouwen maken zich zorgen

Vooral vrouwen maken zich zorgen over van alles en nog wat. Elke dag komen ze weer voorbij onze bezorgdheid en zorgen over geld en ons gezin.  

Aantal vrouwen met zorgen is opvallend

Uit Brits onderzoek onder 2.300 mannen en vrouwen blijkt dat we ons steeds meer zorgen maken. Vooral financiën en schulden veroorzaken kopzorgen.

Een ander opvallend resultaat is het aantal vrouwen dat zich zorgen maakt. Maar liefst 22 procent van de vrouwen maakt zich elke dag wel zorgen over geldzaken en/of haar gezin.

Vergeleken met 2009 is dat aantal verdubbeld. Toen had slechts 12 procent zorgen over deze dingen. Een kwart van de vrouwen durft het ook aan niemand te vertellen dat ze zich zorgen maakt.

Mannenzorgen

Bij de mannen gaat het iets beter met de kopzorgen. Zo’n 15 procent van de mannen maakt zich continu of vaak druk over de financiën of zijn partner en kinderen.

Bron: Telegraaf

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.