singlereizen voor beginners

Voor vrouw met snor geen tweede date

Lichaamsbeharing mag dan wel een natuurlijk zaakje zijn, voor je begint te daten, kan je maar beter voldoende scheermesjes inzetten. Uit een enquête van msn.co.uk bij 2.000 Britse mannen en vrouwen blijkt immers dat mannen massaal afknappen op vrouwen met een behaarde bovenlip. Ook vrouwen met harige benen of onverzorgd schaamhaar moeten niet hopen op een tweede date.

Op de hoogte

Uit de enquête blijkt dat vrouwen wel degelijk al op de hoogte zijn van de mannelijke eisen op het vlak van lichaamsbeharing. Voor een eerste date zorgt maar liefst 58 procent van de Britse dames dat haar benen netjes geschoren zijn. Daarnaast investeert nog eens 17 procent in een bikiniwax.

Hemels

Hoewel amper tien procent van de dames voor een eerste date een Brazilian wax laat uitvoeren, scheert dit nochtans hoge toppen bij bijna de helft (42 procent) van de ondervraagde mannen. In het algemeen verwacht wel 34 procent van de mannen dat de schaamstreek van hun date netjes getrimd is. Een kleine minderheid van 1 procent houdt er bovendien een bijzondere voorkeur op na: zij vinden versierd schaamhaar bij vrouwen hemels.

Vuile lakens

Te behaarde mannen zijn ook voor vrouwen een grote afknapper, al zijn vuile lakens, onverzorgde nagels en een rommelige kamer nog een tikkeltje erger. Onverzorgd schaamhaar staat pas op de negende plaats (tegenover de zesde bij mannen). Vrouwen lijken zich vooral te ergeren aan mannen die te lui zijn om hun baard en snor te scheren.

Geluksslipje

Om aan alle eisen te voldoen, spenderen zowel mannen als vrouwen een bom geld aan een eerste date. Raar, maar waar, mannen geven zelfs nog meer uit dan vrouwen (54 euro tegenover 47). Hun grootste kost is echter nog verrassender: een nieuwe boxershort (lees: geluksslipje). Op de tweede plaatst staat schaamhaarverzorging (27 procent), gevolgd door nieuw bedlinnen (15 procent), een rugontharing (4 procent), gezichtsontharing (3 procent) en een Colombian wax (3 procent).

Zelfvertrouwen

Hoewel mannen veel geld uitgeven aan een eerste date, zitten ze hier absoluut niet mee in. De reden? Ze hopen dat hun investering zal renderen. Meer dan de helft (55 procent) gaf immers toe dat ze door de beautykosten veel meer zelfvertrouwen hebben, wat hen uiteraard goed van pas komt wanneer de eerste date eindigt in de slaapkamer. Een andere 23 procent gaf aan de uitgaven te doen doordat de maatschappij hen onder drukt legt om er mooi uit te zien.

Top 10 afknappers voor mannen

1. Behaarde bovenlip
2. Vuile lakens
3. Behaarde benen
4. Onverzorgde nagels
5. Lichaamsbeharing
6. Onverzorgd schaamhaar
7. Warrig kapsel
8. Lelijke outfit
9. Lelijke schoenen
10. Gebrek aan parfum

Top 10 afknappers voor vrouwen

1. Vuile lakens
2. Onverzorgde nagels
3. Rommelige kamer
4. Ongeschoren gezicht
5. Lelijke outfit
6. Lelijke schoenen
7. Gebrek aan parfum
8. Behaarde bovenlip
9. Onverzorgd schaamhaar
10. Lelijk ondergoed

Door: Inge Ringoot

Bron: Goed Gevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.