cadeau vrouw eigen belang

Voor hun vriendinnen willen vrouwen er goed uitzien

Vrouwen besteden meer tijd aan hun uiterlijk als ze met vriendinnen op stap gaan dan voor een avondje uit met hun partner. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.

Opvallends

Vrouwen dragen graag iets opvallends als ze met hun vriendinnen uitgaan. Dat blijkt uit een onderzoek dat een drankmerk hield onder 2.000 Britse vrouwen. Tijdens een uitje met hun partner dragen de vrouwen meer casual kleding, zo meldt de Daily Mail.

Een uur

Als de ondervraagde vrouwen uitgaan met hun man doen ze er 40 minuten over om zich klaar te maken. Gaan ze uit met hun vriendinnen, dan zijn ze ruim een uur bezig. Twee derde van de vrouwen wil graag indruk maken op hun vriendinnen en vergelijken zichzelf altijd met hen.

Winkelen

In totaal zijn de ondervraagde vrouwen zo’n acht uur en 19 minuten bezig met de voorbereiding op een avond uit met vriendinnen. Daarvan besteden ze drie uur en zeven minuten aan online winkelen, een uur en 12 minuten aan het passen van diverse outfits. Het kapsel, make-up en manicure kost een uur en 16 minuten en aan het organiseren van de avond door middel van bellen, sms’en en e-mailen besteden de vrouwen een uur en 41 minuten.

Haasten

Ook blijkt uit het onderzoek dat 44 procent van de vrouwen de voorbereidingen voor de avond net zo leuk vinden als de avond zelf. De meeste vrouwen vinden het leuk om zich samen met hun vriendinnen voor te bereiden op een avond stappen. De ondervraagde vrouwen zeggen zich altijd te haasten als ze uitgaan met hun man, omdat hij in de regel in twee minuten klaar is om te vertrekken.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!