De feestdagen liggen achter ons maar het wintersportseizoen is nog in volle gang! Niet gebonden aan schoolvakanties? Dan kun je lekker voordelig met singles op wintersport. Met de kinderen op de ski’s? Dan kijk je vast uit naar de krokusvakantie! Aan variatie in de sneeuw geen gebrek deze winter!

Met zoveel keus aan wintersportvakanties  is het nog best lastig kiezen. Want welke reizen passen er nou bij jou? We zetten de variaties even voor je op een rijtje.

Wintersport voor singles zonder kinderen

Lekker single, nog geen kinderen (of ze zijn even bij je ex) en wil je er lekker een weekje tussenuit naar de sneeuw? Dan zijn er vele erg voordelige wintersportvakanties te boeken. Want buiten de vakantieperiodes kun je tegen een zacht prijsje lekker een weekje skiën. Reisorganisaties die wintersportvakanties aanbieden voor singles van 25 tot 55 jaar zijn: SingleSnow, Kras Reizen City Mates, VillaVibes, Crusj en Cirkel Vakanties.

Wintersport voor alleenstaande ouders

Dit jaar samen met je kinderen lekker op de lange latten? Goed idee! Want skiën met je kinderen samen met andere alleenstaande ouders is echt hartstikke leuk. Niet alleen jij maakt nieuwe vrienden maar je kinderen hebben de tijd van hun leven. Samen in het skiklasje en later met alle single papa’s en mama’s verhalen uitwisselen. De krokusvakantie is bij uitstek de periode waarin je met je kinderen op wintersportvakantie kunt gaan. Reisorganisaties die eenoudervakanties naar de sneeuw aanbieden zijn: Estivant,  Cirkel Vakanties  en One2Gether Travel

Wintervakantie maar niet op de lange latten

Hou je van sneeuw, bijzonder mooie winterlandschappen maar wil je voor geen goud op de ski’s? Ook dan zijn er heerlijke wintervakanties voor singles waar je met volle teugen van zult genieten. Wat dacht je van Lapland, Noorwegen of Zweden in de winter? Met de husky’s en slee mooie tochten maken, samen aan een gezellig warm kampvuurtje en prachtige wandeltochten maken? Echt een aanrader voor alle singles die wel een wintervakantie willen boeken naar de sneeuw maar niet willen skiën of snowboarden. Reisorganisaties die wintervakanties voor singles aanbieden zijn: noSun  One2Gether Travel en SNP Reizen. Deze laatste richt zich niet specifiek op singles maar het merendeel van de reizigers is wel single.