20 bizarre date ideeën

Voer voor hongerige singles

Voor singles die hongerig zijn naar eten en vooral naar daten. Op 25 juli vindt de allereerste editie van EETdates plaats in Rotterdam op een geheime plek. Vrijgezellen worden geacht aan te schuiven achter een lange tafel en al etende contact te leggen met andere vrijgezellen.

Populairder dan internetdaten

Het idee achter EETdates is overgewaaid Kaapstad. In de Zuid-Afrikaanse stad is deze manier van daten inmiddels populairder dan internetdaten. Deelname aan het smulfestijn, dat in de buitenlucht wordt gehouden, kost 50 euro per persoon.

Uitnodiging naar heimelijke geliefde

Vrijgezellen die al een oogje op iemand hebben, kunnen ook terecht bij EETdates. De organisatie achter het smulfestijn verstuurt dan – al dan niet anoniem – een uitnodiging naar de heimelijke geliefde.

La vie en rose

De Rotterdamse eet- en date-avond krijgt als thema La vie en rose mee. Vrij vertaald: bekijk het leven door een roze bril. Niet alleen in Rotterdam. Bij jou in de buurt? kijk op de site van EETdates.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.