VNU Media lanceert datingsite: date-met-je-cv

VNU Media, onder andere bekend van de vacaturesites NationaleVacaturebank en Intermediair, lanceert komende zondag Nederlands nieuwste datingsite date-met-je-cv.nl. Uniek aan deze site is dat er een koppeling met een leuke partner wordt gemaakt op basis van je cv-gegevens.

Uniek matchingsysteem
Date-met-je-cv.nl is de eerste datingsite in Nederland die een matching tussen twee personen tot stand brengt op basis van de gegevens in je cv. ‘Bijna 20% van alle relaties in Nederland ontstaat op het werk. Veel partners in Nederland hebben dan ook dezelfde werkzaamheden. Deze relaties houden vaak stand omdat de partners elkaar begrijpen tijdens de gesprekken die thuis gaan over het werk. Het is dan ook volkomen logisch dat mensen op zoek willen naar mensen met soortgelijk werk, opleidingsniveau en carrière-ambities’, aldus Erik Hoekstra, CEO van VNU media. Volgens Hoekstra richten eigenlijk alle relatiesites in Nederland zich op zoekcriteria zoals hobbies en persoonskenmerken, terwijl er juist ook een hele grote groep geïnteresseerd is in een partner met dezelfde carrièredoelen.

Account is gratis
“De software die VNU media gebruikt voor de matching tussen werkgever en werknemer is met een paar simpele aanpassingen heel makkelijk te gebruiken voor onze datingsite.” Volgens de online uitgever is het dan ook een logische stap in de uitbreiding van haar portfolio. Mensen die een cv plaatsen op NationaleVacaturebank en/of Intermediair kunnen vanaf 1 april dan gratis gebruik maken van de relatiesite. ‘Wij bieden dit als gratis service aan voor de mensen die bij ons naar een nieuwe baan zoeken’. Bij VNU media kun je straks dus niet alleen meer op zoek naar je droombaan, maar ook naar je ideale partner’. Aldus Hoekstra.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?