Voor een beetje bloot op tv draaien we onze hand niet meer om tegenwoordig dus er zit weer een prikkelende datingshow aan te komen. Hierin kruipen Vlaamse en Nederlandse singles naakt met elkaar in bed. Het nieuwe programma heet niet voor niets heel toepasselijk ‘Undressed’.

Naakt daten in bed

In dit nieuwe datingconcept gaan complete vreemden elkaar leren kennen terwijl ze naakt met elkaar met elkaar tussen de lakens in bed liggen. Lang hoef je niet te wachten op deze datingshow, want als het goed is wordt Undressed dit voorjaar uitgezonden op de digitale vrouwenzender TLC.

Vonk op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht en dan ook nog eens in de echte wereld? Ten tijde van swipen en liken lijkt dat tegenwoordig steeds minder vaak voor te komen in de echte wereld: in tijden van swipen en liken lijkt het steeds minder vaak voor te komen. De vrouwenzender hoopt nu om de vonk over te laten slaan in het nieuwe programma. In de datingshow, die telkens een half uurtje duurt, zullen Nederlandse en Vlaamse singles elkaar ontmoeten, elkaar uitkleden en tussen de lakens kruipen.

Kleren weer aan of….?

Terwijl ze naakt naast elkaar liggen, leren ze elkaar wat beter kennen aan de hand van filmpjes, foto’s, uitdagingen en vragen die ze willen stellen. Op het einde van de date moeten de duo’s beslissen of ze hun kleren weer aantrekken en de intieme ontmoeting beëindigen of liever blijven liggen om meer over elkaar te weten te komen.

Singles aanmelden

‘Undressed’ is vanaf dinsdag 3 mei tot en met dinsdag 12 juli te zien om 20 u 35 bij TLC. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot eind april aanmelden via de officiële site van de zender.

Info over Vlaamse singles ontmoeten ontdek je in de gids: Singles Vlaanderen.