vijftig tinten grijs

Vijftig tinten genot

Voor iedereen die door de vijftig tinten-trilogie denkt: Let’s try this at home! De erotische Vijftig Tinten Grijstrilogie van de Britse schrijfster E.L. James beheerst al weken de top 5 van de Bestseller60 en het nieuws, en heeft inmiddels ook de Nederlandse slaapkamer veroverd.

Van fictie naar actie

Nu verschijnt er bij Kosmos Uitgevers: Vijftig tinten genot, sekstips die je innerlijke godin bevrijden, een boek voor alle lezeressen van Vijftig Tinten Grijs die fictie realiteit willen laten worden.

Sekstips

Nieuwsgierig naar BDSM (bondage, discipline, sadisme en  masochisme) of wil je wel eens iets anders dan vanilleseks? Dan denk je al snel aan leren halsbanden, pijnkamers of een strenge meester(es) gekleed in een heel strak leren pakje. Wees niet bevreesd!  Met Vijftig tinten genot, sekstips die je innerlijke godin bevrijden  heb je geen rode kamer van pijn nodig, alleen je eigen vertrouwde slaapkamer.

30 technieken

Het boek gaat op een luchtige manier in op 30 technieken van BDSM. Het staat vol tips, trucjes, plezier en advies van een expert. Dit discrete boek is alles wat je nodig hebt om je eigen erotische avontuur te beginnen, met misschien wel je eigen Christian Grey.

Kinky

Marisa Bennett is een erotisch schrijfster met een kinky kant. Ze woont met haar man in Eden Prairie, Minnesota, waar ze goed weet hoe ze warm moet blijven tijdens de lange koude winters.

Het non-fictie boek n.a.v. de successerie Vijftig tinten grijs, donker en vrij.

Al weken op nummer 1, 2 en 3 in de bestseller60
Meer dan 750.000 boeken verkocht in US (450.000 in Nederland)
Vijftig tinten genot komt na 1 week  binnen op nr. 15 op de NY Times bestseller list
A five-million-dollar movie deal!

Vijftig Tinten Genot, sekstips die je innerlijke godin bevrijden
Auteur: Marisa Bennet
ISBN: 9789021553641
Prijs: €14,95

Verschijningsdatum: 12 november 2012

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.