Vijftien procent klaagt over hygiëne partner

15 procent van de mensen in een relatie vindt dat de persoonlijke hygiëne van de partner beter kan.

Dit blijkt uit onderzoek van het Vlaamse tijdschrift Çava?, waarvoor meer dan drieduizend mensen ondervraagd werden. Toch vindt 94 procent van de respondenten dat het goed gesteld is met zijn of haar hygiëne. 83 procent van de ondervraagden zegt elke dag van onderbroek te wisselen. 40,5 procent poetst de tanden minimaal één keer per dag.

Gemiddeld spenderen de ondervraagden 28 minuten per dag in de badkamer, waarvan meer dan de helft van de vrouwen langer dan een half uur nodig heeft.

Douchen
38 procent van de ondervraagden doucht het liefst iedere dag. Na de seks is 31 procent van de mensen zich eerder geneigd te wassen, 19 procent doet dit na iedere vrijpartij. Meer dan één op de vier ondervraagden zegt zich regelmatig te storen aan de lichaamsgeur van anderen.

Meer dan de helft van de respondenten wast de handen na ieder toiletbezoek, terwijl 35 procent dit ‘meestal’ doet. Op de wc-bril van het openbaar toilet zitten doet 35 procent liever niet. Bijna eenvijfde van de mensen legt voor het zitten eerst een laagje wc-papier op de bril. Het onderzoek wordt in het septembernummer van het blad gepubliceerd.

Ook singles hebben een grondige hekel aan zweetlucht. Dit bleek eerder uit onderzoek van online magazine Singlessite naar de afknappers van een eerste date.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?