medium liefde partner

Vijf tips voor meer date succes in 2020

In januari daten veel singles er lustig op los! Het nieuwe jaar maakt nieuwe voornemens en dat die nieuwe liefde toch wel een keertje om de hoek mag komen kijken is wel duidelijk. Daarom vijf tips voor meer date succes in 2020! Kansje wagen? Een overzicht van betrouwbare datingsites vind je hier.

Update je datingprofiel

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start. Geef je datingprofiel een opknapbeurt. Probeer eens nieuwe foto’s uit. Zorg er ook voor dat je eerste foto duidelijk, goedlachs en realistisch is.

Vul de lege plekken in

Vul je profiel in, zodat iemand iets te weten komt over je persoonlijkheid. Vermeld in je bio dingen waardoor iemand een gesprek kan aanknopen, zoals waar je recent op vakantie bent geweest of een grappig verhaal.

Waag eens een gok

Om het meeste uit online dating te halen, moet je af en toe een gok wagen. Zet de eerste stap, bericht je matches en kijk eens verder dan je eerste voorkeuren. De perfecte match is misschien iemand waarvan je het niet had verwacht.

Wees actief op een zondag

Dating Sunday is niet alleen de drukste dag voor dating-apps: zondagen zijn altijd de meest actieve dag van de week op dating-apps. Log in en chat tussen 21.00 en 23.00 uur op zondag om je kans op een date te vergroten.

Leg je telefoon neer

Hoewel dating-apps je in contact brengen met anderen, springt de vonk alleen over in het echte leven. Als je iemand leuk vindt, vraag hem of haar dan om eens een ​​drankje te doen. Of ga naar events waar singles elkaar leren kennen.

Bron: Inner Circle

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam