20 bizarre date ideeën

Vijf redenen om happy single te zijn

Nu de lente zich eindelijk van zijn betere kant laat zien, schieten ook de verliefde stelletjes weer als paddenstoelen uit de grond. Je zou er bijna jaloers op worden. Maar ook het single bestaan kent zo zijn voordelen.

Dans een eind weg

Het ´single ladies dansje´van de bijbehorende hit van Beyoncé ziet er zoveel leuker uit nu je hem oprecht kan dansen. Ook luidkeels meezingen met de tekst klinkt beter als je een blije vrijgezel bent. Daar gaan we: ‘all the single ladies, all the single ladies…!’

Met vogelnest de deur uit

Wie maakt het uit als je een bad hair day hebt? Voor die leuke man of vriend hoef je er niet opgedoft uit te zien. Heb maling aan de staat waarin je haar zich verkeert en denk: morgen is er weer een nieuwe dag voor een fantastisch kapsel, nu even niet!

Ultiem relaxen

Heerlijk zo’n dagje op de bank. Ultiem relaxen met je favoriete film, boek, serie of tijdschrift. Uiteraard trek je daar je pyjama of flodderige trainingsbroek bij aan; je sexappeal doet even niet mee vandaag. Je hoeft je ook nergens druk om te maken, want je bent single. Niemand op wie je indruk hoeft te maken met je ongemakkelijk zittende lingerie en ultrahoge, pijnlijke hakken.

Je bed voor jou alleen

Een lekker groot bed is oh zo fijn, helemaal als je het met niemand hoeft te delen. Je kunt je helemaal uitrekken zonder iemand een mep te verkopen, jezelf oprollen in de dekens,  als een zeester het hele bed in beslag te nemen, niemand die er wakker van ligt. Vooral het niet hoeven trekken om een stukje van de deken in bezit te krijgen, is een zege!

Vrijheid

Je kunt je koffers pakken wanneer je wilt. Niemand die als een blok aan je been hangt,  of die graag inspraak wilt hebben in de eindbestemming. Heb je een feestje? Er is in ieder geval niemand die ongeduldig met z’n voet op de grond tikt. Niemand om voor op te schieten, alleen jij, de spiegel en je fantastische uiterlijk zijn belangrijk.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!