Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
liefde dating goede voornemens
7 januari 2019

Vijf goede voornemens voor het nieuwe jaar voor singles

Zodra de feestdagen zijn aangebroken, is het tijd om terug te blikken op weer een jaar voorbij. We kijken eens kritisch naar alle gebeurtenissen in dat jaar, naar wat we leuk vonden, maar vooral ook wat we in het nieuwe jaar anders willen. Denk maar aan stoppen met roken, afvallen, een punt achter die ongezonde relatie zetten….. Er zijn teveel voorbeelden om op te noemen. Hieronder volgen enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar voor singles.

Skip de datingsites en apps

Doe je niets anders dan swipen op Tinder en moet je veel reacties van foute singles op je profiel naar de prullenbak verslepen? Hoe deden mensen dat vroeger toch, toen er nog geen Tinder en datingsites bestonden? Kom op, ga de deur uit en ontmoet mensen in het echte leven. Hier heb je niet te maken met filtertjes om je profielfoto beter uit de verf te laten komen. Als het om uiterlijk gaat, is het wat je ziet is wat je krijgt… oké op een make-upje hier en daar na dan. Ga lekker sporten, niet alleen om fit te worden, maar ook om mensen te ontmoeten. Ga meer dingen met vrienden doen of begin een hobby. Op deze manier kom je meer de deur uit en wellicht kom je daar de ware tegen.

Meer energie in potentieel steken

Op de bank met de telefoon in de hand een spel spelen op unibet is prima ontspanning, maar je komt de ware er niet mee tegen. Het is tijd om meer energie te steken in de zoektocht naar de ware, die ene die jouw leven compleet maakt. Steek dan ook minder tijd in scharreltjes en losse liefdes waar bij voorbaat al duidelijk is dat het geen toekomstmuziek heeft. Neem de tijd, leer elkaar kennen en steek alleen energie in mensen die de potentie hebben om de ware te zijn. Met andere woorden: luister naar je gevoel. Voelt het bij voorbaat niet goed, steek er dan geen tijd meer in.

Meer tijd voor jezelf

Krampachtig op zoek naar de liefde van je leven gaan, is vaak geen succes. Zeker wanneer je leven hier volledig om draait, levert het frustraties op en onbegrip van de mensen in je omgeving. Ook voor niet-singles zou meer tijd voor jezelf op het lijstje van goede voornemens moeten staan. Meer tijd voor het doen van dingen die jij leuk vindt. Wanneer je meer energie in jezelf en je eigen welbevinden steekt, verdient dit zichzelf heel snel terug. Je bent meer ontspannen, uitgerust en zelfverzekerder. Dit zijn allerlei ingrediënten voor een gezonde en aantrekkelijke uitstraling.

Het leed wat daten heet

Heb je een profiel op een datingsite of app, wees dan eerlijk en duidelijk. Verzin niets om dingen mooier te maken dan ze werkelijk zijn, maar kijk zelf ook uit voor nepprofielen. Wees ook duidelijk in wat je zoekt. Is het eerste contact gelegd, toon dan interesse door het stellen van enkele vragen over je potentiële date. Je zal zeker niet de eerste zijn die op deze manier de ware ontmoet.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie