penisbreuk seksstandjes

Vijf fouten die vrouwen maken in bed

We geloven allen graag dat we een godin in bed zijn, maar niet alleen een goede techniek is belangrijk wanneer het op een goede vrijpartij aankomt. Vijf fouten die vrouwen maken als het op seks aankomt volgens seksexpert Tracey Cox.

We denken dat mannen altijd zin hebben

Als je het hebt over een 17-jarige jongen die net zijn eerste vriendinnetje heeft dan klopt dat inderdaad. Hij denkt continu aan seks en zal ook voor een tijdje met niets anders bezig zijn. Hebben we het over een oudere man (meestal verandert de seksdrive in het begin van de twintig) dan zal de man in kwestie zijn aandacht en energie ook over andere kwesties moeten verdelen. Werk, rekeningen en dagelijkse stress zorgen er voor dat je man niet continu met seks bezig kan en wil zijn.

We denken dat de vrijpartij klaar is, wanneer de man klaar is

Een egoïstische man zal na zijn hoogtepunt van je afrollen, zeggen dat het erg prettig was en uitgeput zijn, terwijl jij nog lang niet verzadigd bent. Hij zal daar beneden dan misschien even moeten opladen, er is niets mis met zijn handen of mond. Zeg gewoon tegen je man dat jij ook nog behoefte hebt en dat hij daar eerst aan mag voldoen voordat hij zijn ogen sluit.

Seks is meer dan alleen seks voor een man

Mannen gebruiken een vrijpartij vaak zodat ze zich gewild voelen. Voor mannen is seks dan ook een primaire vorm van geven. Hij voelt zich er psychisch en emotioneel door geaccepteerd. Omdat mannen niet altijd even sterk zijn op het emotionele vlak, zou seks voor hem een uiting kunnen zijn om te laten zien dat hij van je houdt en een manier om dichtbij je te zijn.

We geven mannen geen instructies

Voor mannen is het over het algemeen makkelijk om een hoogtepunt te bereiken. Het vrouwelijke systeem zit net wat ingewikkelder in elkaar, dus als je hem niet vertelt wat je prettig vindt qua ritme, tempo en plaats, dan zal hij er ook niet achter komen.

We schrikken als hij voorstelt om iets nieuws te proberen

Je eet niet dag in dag uit hetzelfde, toch? Waarom zou je dat dan wel doen als het op je seksleven aankomt? Je hoeft niet paranoïde te worden als je partner iets nieuws voorstelt in bed. Sta open voor verandering en blijf communiceren over wat je wel en niet prettig vindt.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.