latten populair singles

Viezigheid en felle belichting zijn grootste ergernissen over pashokjes

De zomer staat voor de deur en de temperaturen klimmen langzaam omhoog. Met die oplopende temperatuur zullen ook de grootste ergernissen van vrouwen omtrent pashokjes weer toenemen.

Ergernissen tijdens het winkelen

Uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van neckermann.com blijkt dat kleding passen in warme, kleine pashokjes bij veel Nederlandse vrouwen een hoop irritaties oplevert. De grootste boosdoeners zijn vuil op de grond, fel licht en vieze (zweet)luchtjes. Verder baalt één op de drie vrouwen ook van onvoldoende ruimte om kleding op te hangen en te kleine pashokjes in het algemeen.

In hetzelfde onderzoek werd ook gevraagd naar de voordelen van thuiswinkelen. Winkelen wanneer het uitkomt werd genoemd als grootste voordeel, gevolgd door op het gemak en ongestoord kunnen passen. Ook vindenvrouwen het prettig om genoeg ruimte te hebben bij het passen. Een ander aspect dat uit het onderzoek naar voren komt is ‘social shopping’. Vrouwen overleggen graag ongestoord met partner of vrienden tijdens het passen. Het betreft hier wel overleg met een bekende, want ze waarderen het minder wanneer medewerkers ongevraagd binnenkijken of hulp aanbieden buiten het pashokje.

“Vooral met de zomer in aantocht raken vrouwen al oververhit bij de gedachte kleding te moeten passen in te kleine, vieze pashokjes”, zegt Carien Lambert, category manager fashion bij neckermann.com. “Wanneer je online winkelt heb je zelf in de hand waar en wanneer je kleding past. Eén op de vijf vrouwen geeft dan ook aan ‘genoeg ruimte’ bij het thuiswinkelen te waarderen.”

Bikinistress

Uit eerder onderzoek van neckermann.com bleek dat veel vrouwen richting de zomermaanden last krijgen van bikinistress. Het passen van bikini’s in pashokjes met fel licht en spiegels die vervormen, maar ook onzekerheden over het figuur zorgen bij veel vrouwen voor stress. “Toch zijn vrouwen gek op bikini’s, bijna de helft van de ondervraagden heeft er vier of meer. Online winkelen biedt de uitgelezen mogelijkheid om ongestoord voor bikini’s te shoppen”, aldus Carien Lambert.

Bron: Neckermann

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.