Vier minuten volstaan om vrouwenhart te veroveren

Een gesprekje van 240 seconden, ofwel vier minuten, volstaat om een betekenisvolle band te scheppen met een potentiële partner, ontdekten vorsers aan de universiteit van Stanford.
 
Mannen maken een goede eerste indruk als de conversatie zich focust op de dame die ze proberen voor zich te winnen, dat blijkt uit een studie van bijna 1000 speeddates die telkens vier minuten duurden. Dze babbel was lang genoeg om een band te scheppen tussen de gesprekspartners die dieper was dan enkel aantrekkingskracht op basis van het uiterlijk.

Daarnaast bleek ook dat dames eerder zullen instemmen met een tweede date als de man zijn appreciatie uit, haar onderbreekt om te bewijzen hoe betrokken hij zich voelt en haar hobby’s bespreekt. Mannen daarentegen zijn makkelijker te behagen, ze willen graag groter zijn, willen minder lang praten en hebben een zwak voor slankere vrouwen.

“Een date is een situatie waarin de vrouw alle touwtjes in handen heeft, zij beslist”, aldus professor Dan McFarland. “Dus praten over de machtigste persoon is een goede manier om je met elkaar verbonden te voelen. Een hele reeks vragen stellen is echter een afknapper. Een date waarbij een man niet veel te zeggen heeft en een vrouw een vragenvuur moet afsteken om de conversatie gaande te houden, zal vast en zeker aflopen met een sisser”, besluit McFarland.
 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?