verwachtingen date

Vier foute acties van mannen op de eerste date

Daten kan zenuwslopend zijn, vooral als je na een lange single periode weer voor de spiegel staat te dralen, geen idee hebt wat je aan moet trekken en je haar echt niet mee wil werken. Mannen zijn waarschijnlijk ook niet altijd even zelfverzekerd.

Er zijn vier fouten die je als man niet moet maken tijdens de eerste date:

Praat niet over seks

Niets zo irritant als een man die het alleen maar over seks kan hebben. Zelfverzekerde vrouwen met zelfrespect willen niet als object gezien worden. Vrouwen hebben liever dat een man de tijd neemt om meer over hun te weten te komen. Laat als man niet zien dat je je fysiek tot haar aangetrokken voelt, maar dat je je date leuk vindt om haar persoonlijkheid.

Wees niet te negatief

Als je een leuk gesprek met elkaar wilt voeren, is het fijn als de sfeer positief is. Dat wordt in ieder geval niet bereikt door alleen maar negatieve onderwerpen aan te snijden. Iedereen heeft dingen of gebeurtenissen die frustrerend zijn, maar je date is geen praatpaal of psycholoog.

Laat je ex erbuiten

Je ex was vast verschrikkelijk, scheiden is vervelend. Dat weet iedereen. Maar dat betekent niet dat vrouwen het leuk vinden om er over te horen. Vrouwen willen praten over wat er nu gebeurt,  wat jouw dromen en passies zijn. Hou het luchtig op de eerste date.

Wees niet onbeleefd

Als je onbeleefd bent tegen de bediendes, personeel of ieder ander persoon die bij de date betrokken is, dan zul je ook wel een onaardig persoon zijn. Vrouwen willen graag samen zijn met iemand die een beetje meegaand en aardig is.

Wat dat betreft, zijn dit niet alleen punten die voor de heren gelden. Het is altijd fijn om een date te hebben met een aardig persoon, waarbij de sfeer gezellig is en de onderwerpen luchtig zijn.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.