safe seks vakantie tips

Vier de bevrijding op deze 8 top festivals

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag. Een extra vrije dag om onze vrijheid te vieren. Ideaal om een gezellig festival te bezoeken. Met je vrienden of gewoon alleen? Festivals zijn gezellig en je ontmoet heel gemakkelijk nieuwe mensen. Behalve bevrijdingsfestivals zijn er ook tal van andere feesten en festivals te vinden. Ga jij er ook lekker op uit? Doen!

We zetten de leukste 8 festivals voor je op een rij

1. Bevrijdingsfestival Groningen – Groningen

Voor een van de beste line-ups moet je naar het hoge noorden afreizen. Het Bevrijdingsfestival in Groningen viert de vrijheid met artiesten als Selah Sue, Chef’Special en Ronnie Flex. Genoeg om niet alleen stil te staan bij de vrijheid maar de hele dag te dansen voor de vrijheid.

2. Het Amsterdams Verbond – Amsterdam

Samen één op Bevrijdingsdag, precies zoals het hoort. Het Amsterdamse nachtleven circuit (o.a. Bar Bukowski en Chicago Social Club) verenigt zich om op 5 mei in Sportpark de Eendracht te feesten om de vrijheid te vieren.

3. Bevrijdingsfestival Overijssel – Zwolle

Het Bevrijdingsfestival van Overijssel in Zwolle is een van de grootste en ook gezelligste bevrijdingsfestivals van Nederland. Op het grote podium zijn o.a. Typhoon, The Kik en Handsome Poets te vinden. Maar ga vooral ook even kijken bij de kleine podia om nieuw talent te ontdekken.

4. Bevrijdingsfestival Utrecht – Utrecht

Ook het Bevrijdingsfestival in Utrecht is elk jaar een mooi feest. Dit jaar zit de vrijheid vierende muziekliefhebber goed in Utrecht met artiesten als Dotan, Eefje de Visser, Pauw en Kovacs.

5. Krimpen Presents Bevrijdingsfestival – Krimpen aan de Ijssel

Dit gratis festival ontstond in 2010 uit een twitterbericht en ook dit jaar is Krimpen aan de Ijssel weer van de partij. Hoewel kleiner dan de grote 5 mei festivals in o.a. Overijssel en Groningen heeft Krimpen ook fijne acts als DeWolff en Bo Saris weten te strikken voor het programma.

6. Bevrijdingspop Haarlem – Haarlem

5 mei kun je misschien het beste in Haarlem vieren dit jaar, wat een fijne line-up! Met Jett Rebel, Typhoon, Blaudzun, John Coffey, Mr. Polska en wederom ook DeWolff wordt het vieren van vrijheid wel heel makkelijk.

7. Mumbai Color Festival – Utrecht

Net even anders maar zeker niet minder leuk. Op 5 mei wordt een nieuwe editie van het Mumbai Color Festival georganiseerd in Fort Vechten in Utrecht. Met het bekende kleurpoeder belooft het in Utrecht een kleurrijk feest te worden!

8. Bevrijdingsfestival Den Haag – Den Haag

Den Haag heeft op 5 mei voor ieder wat wils. Van Nederlandse grootheden Kensington en Jett Rebel tot de dames van Bells of Youth en de mannen van 3J’s. Een leuke tip voor Den Haag: ga even kijken bij de artiest O’G3NE.

Voor een compleet overzicht van het festivalaanbod kunt u terecht bij de concertagenda van Festivalinfo.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.