safe seks vakantie tips

Vier de bevrijding op deze 8 top festivals

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag. Een extra vrije dag om onze vrijheid te vieren. Ideaal om een gezellig festival te bezoeken. Met je vrienden of gewoon alleen? Festivals zijn gezellig en je ontmoet heel gemakkelijk nieuwe mensen. Behalve bevrijdingsfestivals zijn er ook tal van andere feesten en festivals te vinden. Ga jij er ook lekker op uit? Doen!

We zetten de leukste 8 festivals voor je op een rij

1. Bevrijdingsfestival Groningen – Groningen

Voor een van de beste line-ups moet je naar het hoge noorden afreizen. Het Bevrijdingsfestival in Groningen viert de vrijheid met artiesten als Selah Sue, Chef’Special en Ronnie Flex. Genoeg om niet alleen stil te staan bij de vrijheid maar de hele dag te dansen voor de vrijheid.

2. Het Amsterdams Verbond – Amsterdam

Samen één op Bevrijdingsdag, precies zoals het hoort. Het Amsterdamse nachtleven circuit (o.a. Bar Bukowski en Chicago Social Club) verenigt zich om op 5 mei in Sportpark de Eendracht te feesten om de vrijheid te vieren.

3. Bevrijdingsfestival Overijssel – Zwolle

Het Bevrijdingsfestival van Overijssel in Zwolle is een van de grootste en ook gezelligste bevrijdingsfestivals van Nederland. Op het grote podium zijn o.a. Typhoon, The Kik en Handsome Poets te vinden. Maar ga vooral ook even kijken bij de kleine podia om nieuw talent te ontdekken.

4. Bevrijdingsfestival Utrecht – Utrecht

Ook het Bevrijdingsfestival in Utrecht is elk jaar een mooi feest. Dit jaar zit de vrijheid vierende muziekliefhebber goed in Utrecht met artiesten als Dotan, Eefje de Visser, Pauw en Kovacs.

5. Krimpen Presents Bevrijdingsfestival – Krimpen aan de Ijssel

Dit gratis festival ontstond in 2010 uit een twitterbericht en ook dit jaar is Krimpen aan de Ijssel weer van de partij. Hoewel kleiner dan de grote 5 mei festivals in o.a. Overijssel en Groningen heeft Krimpen ook fijne acts als DeWolff en Bo Saris weten te strikken voor het programma.

6. Bevrijdingspop Haarlem – Haarlem

5 mei kun je misschien het beste in Haarlem vieren dit jaar, wat een fijne line-up! Met Jett Rebel, Typhoon, Blaudzun, John Coffey, Mr. Polska en wederom ook DeWolff wordt het vieren van vrijheid wel heel makkelijk.

7. Mumbai Color Festival – Utrecht

Net even anders maar zeker niet minder leuk. Op 5 mei wordt een nieuwe editie van het Mumbai Color Festival georganiseerd in Fort Vechten in Utrecht. Met het bekende kleurpoeder belooft het in Utrecht een kleurrijk feest te worden!

8. Bevrijdingsfestival Den Haag – Den Haag

Den Haag heeft op 5 mei voor ieder wat wils. Van Nederlandse grootheden Kensington en Jett Rebel tot de dames van Bells of Youth en de mannen van 3J’s. Een leuke tip voor Den Haag: ga even kijken bij de artiest O’G3NE.

Voor een compleet overzicht van het festivalaanbod kunt u terecht bij de concertagenda van Festivalinfo.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag