11 tips eerste date

Victoria Koblenko en Johnny de Mol meest gewilde singles

Vrijgezelle mannen in Nederland eten het liefst een beschuitje met actrice Victoria Koblenko. Vrouwelijke singles lopen massaal warm voor acteur en presentator Johnny de Mol. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 2.000 singles in opdracht van datingsite Relatieplanet.nl.

Haar hart gaat sneller kloppen van …..

Deelnemers aan het Valentijnsonderzoek werd gevraagd van welke single BN’er hun hart sneller gaat kloppen. Johnny de Mol gooit hoge ogen bij de vrijgezelle vrouwen. De top 5 ziet er verder als volgt uit:
2.  Ruben Nicolai
3.  Manuel Broekman
4.  Kees Tol
5.  Ben Saunders

Hij gaat het liefst op date met …….

De mannen gaan het liefst op date met de Oekraïense schoonheid Victoria Koblenko. De top 5 van de mannen ziet er verder als volgt uit:
2.  Bridget Maasland
3.  Georgina Verbaan
4.  Monique Smit
5.  Geraldine Kemper

Slechts fantasie

Toch blijft een date met een van deze gewilde BN’ers op Valentijnsdag slechts een fantasie. Zo blijkt verder uit het onderzoek dat vrijgezel Nederland zich bezighoudt met andere dingen op Valentijnsdag. Zo ploft meer dan de helft van de vrouwen neer op de bank met popcorn en een romantische film. 43 procent van de mannen gaat op internet op zoek naar een online date.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.