11 tips eerste date

Victoria Koblenko en Johnny de Mol meest gewilde singles

Vrijgezelle mannen in Nederland eten het liefst een beschuitje met actrice Victoria Koblenko. Vrouwelijke singles lopen massaal warm voor acteur en presentator Johnny de Mol. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 2.000 singles in opdracht van datingsite Relatieplanet.nl.

Haar hart gaat sneller kloppen van …..

Deelnemers aan het Valentijnsonderzoek werd gevraagd van welke single BN’er hun hart sneller gaat kloppen. Johnny de Mol gooit hoge ogen bij de vrijgezelle vrouwen. De top 5 ziet er verder als volgt uit:
2.  Ruben Nicolai
3.  Manuel Broekman
4.  Kees Tol
5.  Ben Saunders

Hij gaat het liefst op date met …….

De mannen gaan het liefst op date met de Oekraïense schoonheid Victoria Koblenko. De top 5 van de mannen ziet er verder als volgt uit:
2.  Bridget Maasland
3.  Georgina Verbaan
4.  Monique Smit
5.  Geraldine Kemper

Slechts fantasie

Toch blijft een date met een van deze gewilde BN’ers op Valentijnsdag slechts een fantasie. Zo blijkt verder uit het onderzoek dat vrijgezel Nederland zich bezighoudt met andere dingen op Valentijnsdag. Zo ploft meer dan de helft van de vrouwen neer op de bank met popcorn en een romantische film. 43 procent van de mannen gaat op internet op zoek naar een online date.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam