willie test womanizer

Victor Reinier vindt vreemdgaan niet slecht

Victor Reinier gelooft niet dat mensen gemaakt zijn voor monogamie. “Veel meer dan de helft van de mensen is weleens vreemdgegaan”, zegt hij. “Dat zijn geen slechte mensen.” Dat zegt de acteur in Veronica Magazine.

Zelf is Reinier ook vreemdgegaan, geeft hij toe. “Het overkomt je. Je wordt verliefd. En daar kun je veel spijt van krijgen of heel gelukkig van worden.” Toch is de acteur naar eigen zeggen geen rokkenjager, zoals vaak wordt gedacht. Dit beeld van hem noemt Reinier “lachwekkend” en een “misverstand”.

Victor Reinier staat vanaf deze week op de planken in het toneelstuk De Passievrucht. Het stuk is een bewerking van de gelijknamige roman van Karel Glastra van Loon, waarin bedrog een centraal thema is.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!