Verzekering tegen vaste relatie

Voor diegenen die Singlesreizen ondernemen is er iets wat wellicht op jullie van toepassing is: een verzekering tegen een vaste relatie. Wie als alleengaande reiziger een singlevakantie boekt en even later een relatie krijgt, heeft immers een probleem. Dat is binnenkort voorbij.De Eindhovense single-touroperator One2gether Travel kwam met het bijzondere initiatief: een verzekering tegen vaste verkering. De single-omboekverzekering, in samenwerking met verzekeraar Unigarant, komt neer op een veredelde annuleringsverzekering. Wie de verzekering bij boeking afsluit en voor vertrek een partner vindt, kan op dat moment, maar nu als ‘stel’, zonder extra kosten overboeken naar een reis binnen het aanbod van twee partners van One2gether Travel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?