alleen met kerst tips
28 september 2008

Verwentip: erotische massage

Nieuwe liefde? Geef je lover een onvergetelijke ervaring door middel van een heerlijke erotische massage. Het maak echt niet uit als je het nog niet eerder hebt gedaan, met deze tips wordt het een succes!

11 tips erotische massage

1. Opwarmen. Warmte is de sleutel naar een goede massage, dus zet de verwarming maar op tropenstand! Doe schone handdoeken in de droger zodat deze lekker warm zijn en leg deze over je lover’s lichaam heen. Verwarm een beetje massageolie in de magnetron (lage stand). Neem zelf een hete douche zodat jouw lichaam lekker warm aanvoelt. Zorg dat je een schone handdoek in de buurt hebt om je handen aan af te vegen en overtollige olie weg te vegen.

2. Zorg voor comfort. Je wilt alle kanten van zijn lichaam kunnen verwennen, dus kies een plek (bed, tafel of vloer) zodat je makkelijk bij alle delen van zijn lichaam kunt komen. Kleed je partner uit en laat hem op de gekozen plek gaan liggen. Het lekkerste is als jij ook naakt bent, zodat je huid-op-huid contact maakt.

3. Bedenk hoe je wilt masseren. Ik stel voor dat je begint bij zijn rug, schouders, armen, handen, billen, benen en voeten. Draai je lief daarna om en geef hem een gezicht- en hoofdhuidmassage, daarna zijn benen, voeten, buik, borst en… zijn genitaliën. Improviseer, maar zorg er voor dat je geen lichaamsdelen overslaat.

4. Gebruik olie. Neem een eetlepel warme olie in je handen en wrijf je handen langs elkaar om de olie goed te verdelen. Laat je handen een eigen leven leiden over zijn lichaam. Onthoud dit: herhaal de aanrakingen een aantal keren, denk aan de symmetrie (niet eerst een arm doen en de ander vergeten), gebruik heel veel olie, en hou altijd contact met zijn lichaam. Nu ben je klaar om de volgende bewegingen uit te proberen.

5. Full body aanraking. Begin met je handen op je lover’s handen en beweeg met lange, stevige strijkbewegingen over zijn armen, via zijn schouders over zijn rug naar beneden en via zijn billen en benen naar zijn tenen. Volg daarna de hele weg die je hebt afgelegd weer terug. Doe deze hele beweging nogmaals aan de voorkant van zijn lichaam.

6. Handbewegingen. Je duimen, handpalmen en vingers kunnen extra dimensie aan je massage geven. Welke beweging je ook maakt, experimenteer door je vingers, handpalmen, duimen of je volle hand te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld je duimen aan de onderkant van zijn ruggengraat. Ga langzaam met een zachte druk naar boven over zijn ruggengraat, armen of benen.

7. Billen. Leg op elke bil een hand en beweeg ze in tegengestelde richting. Of ga in hurkpositie boven je partner hangen en masseer de binnenkant van zijn dijen door je handen van zijn billen naar zijn dijen en weer terug te bewegen.

8. Borst. Glijd met je handen van zijn maag naar boven tussen zijn borsten door en via de buitenkant weer terug in een vloeiende, cirkelende beweging. Spreid je vingers en plaats ze aan de buitenkant van zijn borsten. Beweeg je vingers zacht naar elkaar toe terwijl je ze richting zijn tepels beweegt. Eindig met een zachte druk op zijn tepels.

9. Zijn intiemste plekje. Zorg dat je handen goed geolied zijn en maak een kommetje met je hand rond zijn testikels en maak met je andere hand een ring om de basis van zijn penis. Glijd met je hand langzaam van boven naar beneden langs zijn penis. Leg zijn penis tegen zijn buik en gebruik je handpalm om wat druk uit te oefenen terwijl je over de onderkant van zijn penis strijkt.

10. Meer penis verwennerij. Gebruik een hand om de schacht te strelen terwijl je je vingers van je andere hand gebruikt om een draaiende beweging rond de eikel te maken, alsof je een sinaasappel met de hand uitperst (maar dan wel wat minder stevig!). Gebruik je vingers of duimen om cirkelende bewegingen te maken rond zijn anus en geef oefen een beetje druk uit op zijn perineum (het stukje huid tussen zijn testikels en anus).

11. De grote finale. Je wilt je partner misschien wel of niet tot een orgasme brengen. Of je dat nou wel of niet doet, maak je massage af door langs of op je partner te gaan liggen zodat je eindigt met een intiem en warm gebaar.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit is het beste moment voor een potje seks

Een Brits bedrijf zocht uit wat de beste momenten zijn om...

Deze mannen zijn minder fout dan je denkt

Het niet altijd verstandig om af te gaan op wat je...

Linkshandig of roodharig?

Naast de dag voor de roodharigen ieder jaar in Breda is...

Liefde is samen lezen in bed

Zo samen in bed liggend zijn we zoals we in...

4 veel gemaakte fouten door mannen in pak

Mannen dienen in pak op kantoor te verschijnen, liefst met stropdas....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie