Dit weekend is het prachtig zomerweer! Ideaal om erop uit te trekken dus. Maar waar ga je heen? Wat dacht je van een overheerlijk culinair uitje in de buitenlucht om je smaakpapillen te verwennen? Niet alleen erg lekker, maar ook leuk want je ontmoet beslist allemaal lekkerbekken net als jij!

Taste of Amsterdam van 4 tot 7 juni

Van 4 tot en met 7 juni 2015 is Taste of Amsterdam er weer in het Amstelpark te Amsterdam. Vier dagen heerlijk zomers eten en drinken. En niet te vergeten: genieten van uiteenlopend (food)entertainment in de verschillende theaters! Vijftien van Amsterdams beste restaurants zullen je smaakpapillen verwennen met hun sublieme gerechten. Daarnaast zijn er diverse hapjes en drankjes die je verspreidt over het festivalterrein kunt nuttigen.

Foodie Markt

Ook kun je lekker shoppen op de Foodie Markt waar grote en kleine producenten hun specialiteiten aanbieden. De restaurants zullen een speciaal menu serveren van signature dishes. Zo kun je op een avond kennismaken met de keukens van de vijftien toprestaurants, wat natuurlijk uniek is. Dit alles gecomplementeerd met een sprookjesachtige ambiance, wijnproeverijen, workshops, tastings en nog veel en veel meer maakt een bezoek aan Taste of Amsterdam tot een onvergetelijke culinaire ervaring!

Culinaire proef mei Bergen op Zoom 4-7 juni

Liever op pad in het zuiden van Nederland? De Culinaire Proefmei, wat plaatsvindt van 4 tot en met 7 juni 2015 in Bergen op Zoom, is een driedaags culinair evenement van hoog niveau als promotie van de Brabantse Wal en zijn streekproducten. De drie voornaamste streekproducten zijn aardbeien, asperges en ansjovis. Het culinaire festijn vindt dit jaar voor de zesde keer plaats en is geconcentreerd rondom het Markiezenhof en de Grote Markt. Voor kookwedstrijden, proeverijen, bieren, wijnen, kunst, exposities, concerten en zelfs feest kom je naar de Culinaire Proefmei.

Meer leuke uit tips ontdek je op de singles agenda!