kinderalimentatie niet aftrekbaar

Vertel je dochter vooral dat ze slim is

Met de genen van het nog ongeboren dochtertje van Sunnery James en Doutzen Kroes lijkt het wel goed te zitten. Maar wat het topmodel betreft, kiest haar spruit een andere carrière dan zij.

Andere richting dan fotomodel

Begin febrauri maakte Doutzen bekend voor de tweede keer in verwachting te zijn. Met haar man, dj Sunnery James, heeft ze al een zoon, de 2-jarige Phyllon. Waar een carrière als fotomodel voor de hand ligt, zal Doutzen echter proberen haar dochter voorzichtig in een andere richting te sturen.

Haar vertellen hoe slim ze is

“In plaats van alsmaar te zeggen hoe mooi ze is, zal ik haar juist vertellen hoe slim ze is”, aldus Kroes tegen New York Post. “Ik hoop dat ze daardoor andere aspiraties krijgt.”

Geen invloed op de wereld

“Hoewel ik mijn werk geweldig vind, ik heb geen invloed op de wereld”, zegt Doutzen. “Ik zou het geweldig vinden als ze gaat studeren en andere ambities krijgt. We moeten meisjes leren dat ze presidenten kunnen worden en dat het niet alleen om schoonheid gaat.”

Bron: HLN.be

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.