kinderalimentatie niet aftrekbaar

Vertel je dochter vooral dat ze slim is

Met de genen van het nog ongeboren dochtertje van Sunnery James en Doutzen Kroes lijkt het wel goed te zitten. Maar wat het topmodel betreft, kiest haar spruit een andere carrière dan zij.

Andere richting dan fotomodel

Begin febrauri maakte Doutzen bekend voor de tweede keer in verwachting te zijn. Met haar man, dj Sunnery James, heeft ze al een zoon, de 2-jarige Phyllon. Waar een carrière als fotomodel voor de hand ligt, zal Doutzen echter proberen haar dochter voorzichtig in een andere richting te sturen.

Haar vertellen hoe slim ze is

“In plaats van alsmaar te zeggen hoe mooi ze is, zal ik haar juist vertellen hoe slim ze is”, aldus Kroes tegen New York Post. “Ik hoop dat ze daardoor andere aspiraties krijgt.”

Geen invloed op de wereld

“Hoewel ik mijn werk geweldig vind, ik heb geen invloed op de wereld”, zegt Doutzen. “Ik zou het geweldig vinden als ze gaat studeren en andere ambities krijgt. We moeten meisjes leren dat ze presidenten kunnen worden en dat het niet alleen om schoonheid gaat.”

Bron: HLN.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.