Aandacht is een woord wat zo belangrijk is. Wat is aandacht? Wat versta jij daar onder? Waarschijnlijk hebben we allemaal een andere definitie hiervoor. Je kind heeft aandacht nodig om het gevoel te hebben er toe te doen voor jou. Je ouders hebben aandacht nodig om af en toe de bevestiging te hebben dat ze een goed besluit genomen hebben. Maar ook heb je aandacht nodig richting je partner als jullie woorden hebben. Goed luisteren wat er gezegd wordt, is dan heel belangijk. Aandacht heb je ook nodig als je iemand gaat verleiden.

Verleidingstrucs

Je wilt een man verleiden, maar je ziet er erg tegen op omdat je denkt een blauwtje te lopen. Dat zal natuurlijk best eens gebeuren, maar met behulp van enkele verleidingstrucs wordt de kans van slagen een stuk groter. Ga er maar eens mee aan de slag, eerst misschien in een vertrouwde omgeving. Stap voor stap en je zult merken dat na enige oefening het flirten en verleiden je makkelijker af zal gaan.

1e stap: Een zwoele blik is het begin

Ogen spreken boekdelen! Een zwoele blik, een verlegen oogopslag, stralend opkijken… Even zijn blik vangen en dan weer snel wegkijken is een verleidingstechniek die vaak vergeten wordt of waar we misschien te verlegen voor zijn? Wil je een man versieren? Ga er voor! Nogmaals: kijk, vang zijn blik, sla je ogen neer, kijk nog eens op en dan weer weg.

2e stap: Een stralende glimlach volgt

Je hebt beet! Zijn aandacht is gevangen. Hij komt naar je toe om een praatje te maken. Schenk hem een stralende glimlach zodat hij zich direct op zijn gemak voelt. Wacht dan rustig af hoe hij zich verder gedraagt.

3e stap: Luisteren is versieren

Laat hem praten en streel zijn ego. De kans is nu groot dat hij begint te praten. Laat hem praten, want mannen horen zichzelf graag praten. Mijd zin ogen niet. Knik af en toe bevestigend. Glimlach bij een rake opmerking of een grapje. Je doet hem geloven dat je alleen maar oog hebt voor hem. Een bertere verleidingstechniek kun je niet bedenken om zijn ego te strelen. Mannen zijn net als grote kinderen die net als kleinde kinderen ook aandacht willen.

4e stap: Las pauze in

Pas op dat een monoloog van zijn kant niet te saai wordt. Dit kun je voorkomen door op het hoogte punt van je flirt even een pauze in te lassen. Ga wat te drinken halen, praat even met een vriendin die juist langsloopt. Je kunt hem ook best even alleen laten. Merk je dat zijn aandacht op jou gericht blijft, dan ben je goed bezig.

5e stap: Alle aandacht terug op hem

Nadat je even afwezig bent geweest, ga je terug, als je merkt dat hij dat ook wil. Hij waant zich een winnaar. Je aandacht was even op anderen gericht, maar nu weer volledig op hem. Maar eigenlijk is niet hij de winnaar, maar jij bent het die zegeviert. Wat nu verder? Leuk genoeg? Ga er dan verder van genieten zoals jij het wil.

Het is een kwestie van oefenen en niet bang zijn je hoofd te stoten. Met deze 5 stappen kun jij voortaan elke man versieren!