Vrouwen versieren door met ze te dansen? Volgens acteur Manuel Broekman is dat stukken beter dan met woorden. De acteur vindt het maar niks om een vrouw met veel geschreeuw te verleiden in een club.

Kippetje

Dat vertelt hij in de nieuwe LINDA meiden. De acteur uit Feuten vindt het maar niets om met geschreeuw een vrouw te moeten verleiden. “Dat schreeuwen over die fucking harde muziek heen in clubs, laat mij maar dansen versieren”, aldus Broekman.

“Als een haan die om een kippetje heen draait. Uit elkaar, in elkaar. De chemie die ontstaat door het ritmegevoel moet wel tot goede seks leiden.”

Liever jagen

Ook vindt Broekman het maar raar dat vrouwen zelf mannen gaan versieren. “In Scandinavië gebeurt dat vooral. Dan denk ik: ho, dit hoor ik toch te doen. Jager is leuker dan genomen worden.”

“Een meisje dat langsloopt en haar haar los houdt, alsof ze haar vacht laat zien, krijg ik het heet van. Ik was een keer aan het fietsen, zag een bloedmooi meisje, maakte oogcontact, zij lachte terug, reed ik tegen een paal aan. Zij reed door.”

Versiertrucs

Voor iedereen die niet als Manuel heuse Don Juan is op de dansvloer en liever een gesprek(je) voert dan met z’n heupen staat te draaien op de dansvloer hebben we gelukkig ook nog wat andere versiertips voor tijdens het uitgaan ;-).  Versieren kan natuurlijk op tal van manieren. Gouden regel is aandacht schenken.

Veel versier plezier!