verre reis met kinderen

Verre reis met kleine kinderen goed te doen

Reizen met jonge kinderen is een bijzondere ervaring, zelfs wanneer je al een ervaren reiziger was voordat je kinderen kreeg. Natuurlijk zien je vakanties er anders uit dan voordat je kinderen had en zul je dingen moeten laten. Als je rekening houdt met het feit dat je je kinderen bij je hebt, is een verre reis maken met je kinderen niet lastiger of gevaarlijker dan een vakantie binnen Europa.

Verre reis met kleine kinderen

Als je een verre reis wilt maken met je kinderen, moet je deze goed plannen. Natuurlijk kun je ook helemaal op de bonnefooi gaan, maar vooral met jonge kinderen voelen de meeste ouders zich daar niet comfortabel bij. Waar kun je op letten bij het plannen van je verre reis? Expeditie Kroost & Co is de eerste Nederlandse reisorganisator die volledig gespecialiseerd is in verre en bijzondere reizen voor ouders en kinderen, van 0 tot 12 jaar. Natuurlijk kun je bij hun een reis boeken of leren van hun overdenkingen, die nu volgen.

1. Alleen veilige landen 

De landen en regio’s waar zij naar toe gaan zijn met veel zorg geselecteerd. Ze kennen deze bestemmingen goed en weten wat je er kunt verwachten. Er komt geen malaria voor, je hebt geen bijzondere vaccinaties nodig, het is er relatief veilig en indien nodig kun je bij een goede Engelssprekende arts terecht. Hun bestemmingen kennen ze persoonlijk en ze hebben hier met hun eigen kinderen rondgereisd zodat ze op basis van eigen ervaring meer kunnen vertellen over wat er in een land te verwachten is.

2. Altijd een soepele reisroute

Het reizen met kinderen kan vermoeiend zijn, maar Expeditie Kroost & Co zorgt ervoor dat het je zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Ze zoeken de beste vlucht voor jullie gezin. Na aankomst op je bestemming bieden ze, waar mogelijk, een service om je sneller door de douane te helpen. Ze verzorgen snelle (privé) transfers naar je accommodatie en voor het vervoer ter plaatse regelen ze een ruime (huur) auto of camper die is afgestemd op de grootte van je gezin.

3. Maximale flexibiliteit

Hun reizen zijn zo samengesteld dat ze alles voor jullie regelen om de reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ter plaatse kunt je echter zelf bekijken wat je wilt gaan zien en doen. Excursies worden niet vooraf geboekt, zodat je de mogelijkheid hebt om rekening te houden met je kinderen. Als ze toe zijn aan een dagje rust moet je de ruimte hebben om dit in te kunnen plannen. Om deze reden wordt er voor gezorgd dat je tijdens rondreizen niet iedere dag in een ander hotel verblijft en dat je per dag bij voorkeur niet langer dan 4 uur in de auto zit om naar een volgende plek door te reizen. Binnenlandse vluchten om sneller op je plek van bestemming aan te komen, is ook een optie.

4. Plekken waar je je welkom voelt

Of je nu kiest voor een luxe hotel of eenvoudig appartement: je bent overal welkom met je kinderen. Bij voorkeur wordt er in kleinschalige accommodaties verbleven waar het personeel jou en je kinderen kent, waar een tuin is om te spelen, een zwembad en vaak ook een restaurant. Niet alles is op kinderen gericht, wel zijn er meestal babybedjes, oppasservice, een koelkastje en een waterkoker op de kamer. De geboekte kamers zijn ruim zodat je er een extra bed bij kunt plaatsen of anders familiekamers of twee kamers naast elkaar of zelfs met een tussendeur.

5. Voor iedereen bijzonder

Alle bestemmingen van Expeditie Kroost & Co zijn bijzonder. Vanwege de natuur, de cultuur, de prachtige stranden of een combinatie van alles. Ter plaatse kun je voldoende ondernemen en veel zien en doen. Dit geldt voor kinderen van alle leeftijden. Als je nog gebonden bent aan middagslaapjes kun je korte uitstapjes maken in de omgeving en ’s middags zwemmen en spelen bij het hotel. Als je met oudere kinderen reist zijn er spannende activiteiten, excursies en uitstapjes mogelijk. Bij het samenstellen van een persoonlijke rondreis wordt rekening gehouden met wat jullie willen gaan zien en doen en de leeftijd van je kinderen zodat je niet op de verkeerde plekken belandt.

6. Altijd voorbereid op reis

Als je bij Expeditie Kroost & Co een reis boekt zorgen zij ervoor dat je goed voorbereid op reis kunt gaan. Bij de reisbescheiden wordt informatie mee gestuurd over de bestemming, maar ook uitgebreide tips over reizen en vliegen met kleine kinderen en wat je kunt doen en ondernemen op je specifieke bestemming.

7. Zekerheid van SGR

Expeditie Kroost & Co is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen al hun gepubliceerde reizen, met uitzondering van losse lijndiensttickets, onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.