ideale man

Verras je lief: 5 Budget Valentijn Tips

Valentijn is de dag om de liefde te vieren. Heb je inmiddels een relatie en wil je je lover verrassen op valentijn zonder dat het veel geld hoeft te kosten?

Vijf ideeën voor een voordelige Valentijnsdag

1. Verras je lief met een ontbijtje
Het mag dan een cliché zijn, een verrassingsontbijtje blijft een absolute aanrader. Zorg dat je lief niet wakker wordt en bereid in alle vroegte een ontbijtje zoals hij of zij dat lekker vindt. Doe iets speciaals: bak een lekker eitje, maak een leuk receptje, doe er kaarsjes en bloemen bij of maak het helemaal af met een lieve kaart of brief. Als je na een tijdje je valentijn wakker kunt maken en kunt verrassen met een lekker ontbijtje beginnen jullie de dag meteen goed samen!

2. Schrijf iets liefs
In een relatie wordt echt niet iedere dag gesierd door romantische teksten en liefdevolle gedichten. Hoewel je misschien regelmatig laat blijken hoezeer je je partner waardeert gaat er toch niets boven een mooie tekst. Schrijf iets waarin je je gevoelens voor je valentijn helemaal kunt uitstorten. Praat over mooie dingen die jullie samen hebben meegemaakt en maak duidelijk hoe jouw lover je leven iedere dag verrijkt. Je kunt er ook voor kiezen om een fotoboekje te laten drukken met daarin leuke foto’s van jullie relatie met lieve teksten eronder.

3. Organiseer een romantische middag
Je kunt je lief verrassen met een leuke middag die niet veel hoeft te kosten. Jullie kunnen een wandeling maken door de natuur en onderweg een mini-picknick houden met een flesje Prosecco of chocolademelk uit een thermoskan. Of wat dacht je van deze klassieker: de bioscoop! Andere goedkope opties zijn een middag naar een museum, gezellig samen winkelen, een spelletje spelen voor de openhaard of lekker samen op de bank een filmpje kijken.

4. Maak een heerlijk diner
Uit eten gaan kost jullie zomaar vijftig euro terwijl thuis eten ook hartstikke romantisch kan zijn! Je kunt ervoor kiezen om een leuk dinertje in elkaar te zetten. Bereid al het één en ander voor zodat je niet de hele tijd in de keuken hoeft te staan en maak het jezelf ook niet te moeilijk. Je kunt er ook voor kiezen om samen te gourmetten, steengrillen, fonduen of bakplaten. Op die manier zitten jullie samen een langere tijd gezellig aan tafel en hoef je niet lang in de keuken te staan.

5. Ga in elkaar op!
De kroon op iedere Valentijnsdag is een intieme en romantische vrijpartij die jullie dichter bij elkaar brengt. Na een gezellige en romantische dag samen kunnen jullie lekker samen in bad gaan of tegen elkaar aan kruipen in bed. Je kunt je valentijn nog verder verwennen door wat massageolie in huis te halen en een heerlijke massage te geven. Door seks te hebben komt er een hormoon vrij waardoor jullie je heerlijk verbonden met elkaar gaan voelen. Na een geweldige dag kunnen jullie in elkaars armen in slaap vallen, en kun je nog zachtjes in zijn oor fluisteren dat je van hem houdt. En voor optimaal genot bestel je natuurlijk het speciale Valentijn Pretpakket!

Bron: Singlespretpakket

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.