nieuwe mensen ontmoeten

Verleid de single: 5 geboden voor adverteerders

Als organisator van single events, feesten, workshops of speeddate-avonden wil je de single natuurlijk verleiden om zich bij jou in plaats van bij de concurrent aan te melden. Doeltreffende promotie is dus het devies, maar hoe pak je dat effectief aan?

Een van de populairste pagina’s van Singlessite.nl is de agenda. Uit recent onderzoek bleek opnieuw waarom singles het online magazine vooral bezoeken. Behalve dat ze graag op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van dating, relaties, reizen en uitgaan, checken de agenda veelvuldig om te kijken wat er voor de single zoal te doen is.

Verleidingskunsten

De single consument verleiden is net zoiets als een doeltreffende versierpoging in de kroeg. Met oprechte aandacht, een beetje beleid en weldoordachte moves is de kans van slagen behoorlijk groot. Zeker als er al enige interesse bestaat. En die is er! De belangstelling voor leuke single events door heel Nederland is bijzonder groot te noemen.

Helaas zien we nog te vaak dat adverteerders zich er eenvoudig vanaf maken. Stukje tekst knippen, geen alinea’s, foto of tussenkopjes gebruiken, plakken en klaar is kees. Dat is jammer. Want op die manier wordt de interesse van de single niet in het bijzonder gewekt en klikt men vrolijk door naar een andere partij. Dat kan dus beter!

Meer rendement? Gebruik dan deze 5 geboden voor adverteerders:

1. Let op de complete presentatie, zowel visueel als tekstueel.
2. Less is more. Dus geen lappen tekst maar kort en bondig de kern overbrengen
3. Verplaats je in de single. Wat willen ze nu echt weten en wat is overbodig?
4. Je maakt maar 1 keer een eerste indruk. Zorg voor een mooie, sprekende foto bij de tekst.
5. Laat duidelijk zien waar je te vinden bent. Gebruik daarom niet alleen bij bronvermelding maar ook in de tekst een directe link naar het bewuste event.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!