roze setje

Verhoog je libido voor een beter seksleven – hier tips!

Een goed seksleven is tegenwoordig al lang niet vanzelfsprekend meer: stress en nog vele andere externe oorzaken maken het steeds moeilijker om te ontspannen en te genieten van intimiteit. Gelukkig zijn er heel wat manieren waarop je je seksleven kunt verbeteren. Hieronder vind je enkele van de beste tips om dat te doen!

De beste tips voor een beter seksleven:

Niets zo leuk als een gezond seksleven. Wil je de seksuele spanning tussen jou en je partner verbeteren? Dan kunnen de volgende tips je zeker helpen!

  1. Eet gezond

Het mag dan misschien vreemd klinken, maar kiezen voor gezonde voeding is wel degelijk belangrijk als je je libido wilt verhogen. Een gevarieerd eetpatroon met genoeg vetten en calorieën is essentieel voor de aanmaak van hormonen zoals testosteron en oestrogeen. Deze hebben dan weer een positief effect op je libido!

  1. Zorg voor intimiteit

Seks is natuurlijk méér dan gewoon seks: het is ook gezellig en intiem samen zijn met je partner of geliefde. De beste manier om je libido op natuurlijk wijze te verhogen, is door meer ‘Quality time’ met elkaar door te brengen. Ga voor een diner bij kaarslicht, een film in de cinema of lig gewoon gezellig bij elkaar in de zetel. Meer is vaak niet nodig om de seksuele spanning te doen stijgen!

  1. Sporten voor een hoger libido

Vervolgens is het ook een goed idee om regelmatig te sporten. Het is al meermaals bewezen dat lichaamsbeweging niet enkel zorgt voor een daling in stresshormonen zoals cortisol, ook kan je er je testosteron mee doen stijgen. Daarbij is een fit, gezond lichaam natuurlijk ook aantrekkelijk, waardoor je libido ongetwijfeld de hoogte in schiet!

  1. Seksspeeltjes

Ten slotte kan je gebruik maken van zogenaamde seksspeeltjes. Dergelijke speeltjes zijn hulpmiddelen die gebruikt worden om het libido van zowel man als vrouw te stimuleren en komen in uiteenlopende vormen. Kies je voor seksspeeltjes van desexshop.nl, dan kan je zeker zijn van een uitgebreid gamma aan mogelijkheden en een goede kwaliteit!

Een hoger libido met de beste tips

Het is duidelijk mogelijk om je eigen libido en dat van je partner op natuurlijke wijze te verhogen. Bovenstaande tips zijn de moeite waard om toe te passen – niet alleen omdat ze zullen bijdragen tot een beter seksleven, maar ook omdat ze de intimiteit tussen jij en je partner verbeteren. En dat is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten binnen elke relatie!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.