aantrekkingskracht
22 June 2015

Vergroot je aantrekkingskracht

Word jouw vriend(in) ook altijd als eerste aangesproken door andere singles? Ben je minstens even leuk maar hebben ze net wat vaker dat beetje flair? Met deze tips maak jij vanaf nu een verpletterende eerste indruk!

Oogcontact

Je kent vast het cliché dat je eerst van jezelf moet houden voordat je van iemand anders kan houden. Nou, in dit soort clichés zit meestal wel een kern van waarheid. Het is nu eenmaal zo, zelfverzekerdheid trekt mensen aan. Bovendien, zuurpruimen die zich wentelen in zelfmedelijden vindt niemand leuk. Jij toch ook niet?

Focus dus niet op wat je niet hebt, maar zet al je sterke punten in de spotlights. Een positieve, optimistische houding mag dus zeker niet ontbreken in je nieuwe strijdplan om je aantrekkingskracht te vergroten. Zelfverzekerde mensen maken ook makkelijk oogcontact. Schouders naar achteren, borst vooruit en in de ogen kijken dus!

Lachen en laten lachen

Humor staat nog steeds in de top 3 van criteria die singles zoeken bij hun toekomstige partner. Af en toe een grapje maken, is dus zeker niet verkeerd en zal je aantrekkingskracht beslist vergroten.

De klassieke Jantje-moppen raden we je niet aan, maar een gezonde portie zelfspot kan zeker geen kwaad. Zo ziet je gesprekspartner dat je niet alles in het leven en ook jezelf niet té au sérieux neemt en dat je relativeringsvermogen hebt.

Laat je intelligentie blijken

Je bent vast wel intelligent, maar laat je dat ook blijken? Intelligentie is niet te onderschatten als aantrekkingsfactor, maar let op! Maak het niet te gek. Je wilt namelijk wél intelligent, maar zeker niet arrogant overkomen. Praat dus geïnteresseerd mee over uiteenlopende gespreksonderwerpen en maak af en toe een gevatte opmerking, maar neem het gesprek niet meteen betweterig over.

Het oog wil ook wat

Wie zegt dat looks geen rol spelen bij dating, liegt dat hij zwart ziet, maar het belang van een knap uiterlijk wordt wel vaak overschat. Het is niet voor niets dat uiterlijk pas op de 4e plaats staat in dit lijstje. Een zelfzekere houdinghumor en intellect worden door de meeste singles boven uiterlijk geplaatst in het prioriteitenlijstje.

Wil dat zeggen dat je uiterlijk helemaal niet uitmaakt? Natuurlijk niet. Je moet wel verzorgd voor de dag komen. Trek dus een comfortabel zittende, maar stijlvolle outfit aan en work the magic.

Nog een handige tip voor de dames: hoge hakken trekken zeker de aandacht en de interesse van mannelijke vrijgezellen, maar als je er niet elegant op kan lopen, laat ze dan maar thuis. Less is more in dit geval. Vermijd ook té veel make-up, te opzichtige sieraden of een coupe waar je uren voor bij de kapper hebt gezeten, want mannen verkiezen natuurlijke schoonheid!

Conclusie?

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en een positieve houding je heel wat geïnteresseerde blikken zullen opleveren. Dus probeer het gewoon eens. En zeg nou zelf, wat heb je te verliezen door deze tips eens in de praktijk uit te testen?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen schatten zichzelf jaren jonger

Vrouwen lijden aan zelfoverschatting zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Ze...

Verliefde man weer baard in de keel

Als er een baby (of puppy) in de buurt is, krijgt...

Je zelfvertrouwen vergroten voor na de lockdown: 7 tips

De pandemie heeft onze ‘normale’ routine van dag tot dag beëindigd...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Waarom vallen (sommige) vrouwen voor getrouwde mannen?

‘De beste mannen zijn al weg’ hoor je vaak, maar is...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie