aantrekkingskracht

Vergroot je aantrekkingskracht

Word jouw vriend(in) ook altijd als eerste aangesproken door andere singles? Ben je minstens even leuk maar hebben ze net wat vaker dat beetje flair? Met deze tips maak jij vanaf nu een verpletterende eerste indruk!

Oogcontact

Je kent vast het cliché dat je eerst van jezelf moet houden voordat je van iemand anders kan houden. Nou, in dit soort clichés zit meestal wel een kern van waarheid. Het is nu eenmaal zo, zelfverzekerdheid trekt mensen aan. Bovendien, zuurpruimen die zich wentelen in zelfmedelijden vindt niemand leuk. Jij toch ook niet?

Focus dus niet op wat je niet hebt, maar zet al je sterke punten in de spotlights. Een positieve, optimistische houding mag dus zeker niet ontbreken in je nieuwe strijdplan om je aantrekkingskracht te vergroten. Zelfverzekerde mensen maken ook makkelijk oogcontact. Schouders naar achteren, borst vooruit en in de ogen kijken dus!

Lachen en laten lachen

Humor staat nog steeds in de top 3 van criteria die singles zoeken bij hun toekomstige partner. Af en toe een grapje maken, is dus zeker niet verkeerd en zal je aantrekkingskracht beslist vergroten.

De klassieke Jantje-moppen raden we je niet aan, maar een gezonde portie zelfspot kan zeker geen kwaad. Zo ziet je gesprekspartner dat je niet alles in het leven en ook jezelf niet té au sérieux neemt en dat je relativeringsvermogen hebt.

Laat je intelligentie blijken

Je bent vast wel intelligent, maar laat je dat ook blijken? Intelligentie is niet te onderschatten als aantrekkingsfactor, maar let op! Maak het niet te gek. Je wilt namelijk wél intelligent, maar zeker niet arrogant overkomen. Praat dus geïnteresseerd mee over uiteenlopende gespreksonderwerpen en maak af en toe een gevatte opmerking, maar neem het gesprek niet meteen betweterig over.

Het oog wil ook wat

Wie zegt dat looks geen rol spelen bij dating, liegt dat hij zwart ziet, maar het belang van een knap uiterlijk wordt wel vaak overschat. Het is niet voor niets dat uiterlijk pas op de 4e plaats staat in dit lijstje. Een zelfzekere houdinghumor en intellect worden door de meeste singles boven uiterlijk geplaatst in het prioriteitenlijstje.

Wil dat zeggen dat je uiterlijk helemaal niet uitmaakt? Natuurlijk niet. Je moet wel verzorgd voor de dag komen. Trek dus een comfortabel zittende, maar stijlvolle outfit aan en work the magic.

Nog een handige tip voor de dames: hoge hakken trekken zeker de aandacht en de interesse van mannelijke vrijgezellen, maar als je er niet elegant op kan lopen, laat ze dan maar thuis. Less is more in dit geval. Vermijd ook té veel make-up, te opzichtige sieraden of een coupe waar je uren voor bij de kapper hebt gezeten, want mannen verkiezen natuurlijke schoonheid!

Conclusie?

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en een positieve houding je heel wat geïnteresseerde blikken zullen opleveren. Dus probeer het gewoon eens. En zeg nou zelf, wat heb je te verliezen door deze tips eens in de praktijk uit te testen?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.