romantisch

Vergroot als single je kans in de liefde

De een heeft geluk in de liefde, de ander heeft de grootste moeite om een leuke partner te vinden. Waar ligt dat toch aan?  Er zijn natuurlijk bewuste singles, maar veel singles zijn zeker niet uit vrije wil geen gelukkig stelletje.

Een leuke partner vinden, dat is ook niet gemakkelijk.

Zo kun jij als single je kansen in de liefde vergroten:

1. Demografisch gezien is de groep alleenstaande hoogopgeleide vrouwen groter, dan de groep alleenstaande hoogopgeleide mannen. Zorg er dus voor, dat als je een kans hebt, dat jij een goede eerste indruk maakt!

2. Weet jij waar je naar op zoek bent? Als je niet weet wat je wilt, dan zul je het ook niet vinden!

3. Vinden mensen jou te kritisch, kijk dan eens terug waarom je mannen afgewimpeld hebt. Waren dat redenen die te veranderen waren, zoals bijvoorbeeld foute sokken? Of waren het redenen die niet te veranderen waren, zoals het ontbreken van humor!

4. Maak eens een collage van jouw ideale partner en ontdek samen met een vriendin wat jouw type is en waar dit soort types te vinden zijn. Hou je van stoere snelle jongens op een motor, ga eens naar een motorrace.

5. Ontdek of jij zelf wel bij het type past waar jij op valt. Let op uitstraling en kleding. Kleed jij je hetzelfde als de vrouwen die bij motormannen horen?

6. Ga niet thuis blijven zitten, want hij gaat echt niet zomaar bij je aanbellen.

7. Schrijf je in op een datingsite en ga in het begin vooral daten om te ervaren. Zie het als een ontdekkingsreis. Ervaar hoe de verschillende mannen je laten voelen.

8. Wees op een eerste date niet te enthousiast, maar ook niet ongeïnteresseerd! Het moet in balans zijn.

9.Kies singleactiviteiten die je ook echt leuk vindt om te doen. Je zult dan eerder gelijkgestemden ontmoeten. De kans dat je iemand ontmoet met wie het dan klikt, is dan groter.

10. Raak niet teleurgesteld als hij je afwijst. Hij wordt verliefd op je als je enigszins lijkt op zijn moeder. Hij voelt zich dan thuis bij jou. Als hij je afwijst, dan zegt dat dus niets over jou, je lijkt gewoon niet op zijn moeder.

Weten wat je wilt en een afwijzing vooral niet te persoonlijk nemen, kunnen ervoor zorgen dat je blijft daten. Uiteindelijk zul je dan de ware ontmoeten. Misschien kun je nog net voor de kerst een leuke man ontmoeten, die jou deze kerst kan vergezellen! Maar verwacht het niet, dan heb je geen last van  teleurstellingen.

En ga  niet alleen naar het familiediner, maar nodig een goede vriendin uit die ook single is. Dat is een stuk gezelliger en voel jij je niet zo alleen.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.