sportschool

Vergeet Tinder, duik de sportschool in!

Vergeet Tinder, wie op zoek is naar de liefde kan dit nog het beste doen in de sportschool. Wie daar een eerste flirterig praatje aanknoopt, heeft in maar liefst 97% van de gevallen kans op een vervolg onder vorm van bijvoorbeeld een date. Zo blijkt uit een Amerikaanse enquête bij 1.000 mensen. Als dat geen excuus is om wat vaker te gaan sporten.

Date, avontuurtje of relatie

In de fitnessclub kan je maar beter je beste beentje voorzetten, en dat in alle betekenissen van het woord. Sporters in zo’n club blijken namelijk echte pro’s in het flirten en daten met medesporters. Volgens een enquête van EllipticalReviews bij 1.000 mensen is zo’n 43% van de vrouwen en 21% van de mannen al eens versierd geweest in de fitnessclub. Met succes overigens: in maar liefst 97% van de gevallen (!) komt er nog iets meer voort uit dat geflirt. Dat kan een date zijn (61%), een avontuurtje (66%) of zelfs een relatie (24%).

Kijken mag, aankomen niet

Voel jij je soms bekeken in de fitnessclub? Niet geheel onterecht: 71% van de ondervraagde mannen geeft toe naar andere mensen te staren in de sportschool, terwijl dit bij de vrouwen slechts 50% is. Maar toch geldt ook in dat flirterige sfeertje van de fitnessclub de regel “kijken mag, aankomen niet”: 45% van de vrouwen geeft aan dat ze zich oncomfortabel zouden voelen als er fysiek contact wordt gemaakt. Dat houden we liever voor na die deugddoende douche, zo blijkt: in 77% van de gevallen vinden vrouwen aanrakingen tijdens het sporten onaangenaam omdat er zweet mee gemoeid is.

 

fitness liefde sport

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam