Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
7 februari 2020

Vergeet die tinderdate! Déze Valentijnsdag regel je karmapunten!

Al wandelend door de winkelstraten, lijkt het al wel een maand lang Valentijn te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, deze commerciële dag van de liefde is eigenlijk alleen leuk voor iedereen die z’n Valentijn al lang en breed gevonden heeft. Net als die losse bananen in de supermarkt, worden de singles compleet genegeerd. Daarom bedacht bananenbrood startup SUNT een sympathieke actie waarmee singles deze Valentijnsdag karmapunten in plaats van een tinderdate scoren!

Een (h)eerlijke match
Een op de drie Nederlanders geeft aan zich eenzaam te voelen en dagelijks worden honderden single bananen weggegooid omdat ze niet meer in een tros zitten. Hier zag bananenbrood startup SUNT een mooi haakje om tijdens Valentijn beide problemen aan te pakken.

‘’We organiseren op 14 februari een gratis duurzaam en circulair 4-gangen Valentijnsdiner voor iedereen die liever karmapunten dan een platonische Tinderdate scoort. Zo leer je weer eens iemand kennen en ga je tegelijkertijd al etend voedselverspilling tegen’’ licht de startup toe.

Het jonge bedrijf dat bananenbrood maakt van geredde bananen, heeft voor dit initiatief de handen ineengeslagen met het circulaire pop-up restaurant Thuisbasis waar dagelijks volledig circulair gekookt wordt op topniveau.

Een gratis diner voor twee
Iedereen die dit jaar alleen is op Valentijnsdag kan zich opgeven via www.suntfood.com/valentijn. ‘’We zijn absoluut geen professionele matchmakers dus de koppels die we maken zijn vooral vriendschappelijk bedoeld. Hoewel we het natuurlijk te gek zouden vinden als tijdens het diner ergens de vonk overslaat”, grapt Laura Hoogland, oprichtster van SUNT.

De eerste 14 duo’s wordt een gratis duurzaam 4-gangen diner aangeboden. Alle andere matches die gevormd worden kunnen gratis een bijzonder dessert oppikken bij het restaurant.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

 mooi & gezond algemeen

gerelateerde artikelen

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

Op reis met Valentijn zonder de verliefde koppels om je heen

Voor de fervente Valentijn-hater zijn er enkele plekken op een rijtje...

Singles en Valentijnsdag: leuke tips!

Heb je zin om er op uit te gaan rondom Valentijnsdag,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant