Vergeet die tinderdate! Déze Valentijnsdag regel je karmapunten!

Al wandelend door de winkelstraten, lijkt het al wel een maand lang Valentijn te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, deze commerciële dag van de liefde is eigenlijk alleen leuk voor iedereen die z’n Valentijn al lang en breed gevonden heeft. Net als die losse bananen in de supermarkt, worden de singles compleet genegeerd. Daarom bedacht bananenbrood startup SUNT een sympathieke actie waarmee singles deze Valentijnsdag karmapunten in plaats van een tinderdate scoren!

Een (h)eerlijke match
Een op de drie Nederlanders geeft aan zich eenzaam te voelen en dagelijks worden honderden single bananen weggegooid omdat ze niet meer in een tros zitten. Hier zag bananenbrood startup SUNT een mooi haakje om tijdens Valentijn beide problemen aan te pakken.

‘’We organiseren op 14 februari een gratis duurzaam en circulair 4-gangen Valentijnsdiner voor iedereen die liever karmapunten dan een platonische Tinderdate scoort. Zo leer je weer eens iemand kennen en ga je tegelijkertijd al etend voedselverspilling tegen’’ licht de startup toe.

Het jonge bedrijf dat bananenbrood maakt van geredde bananen, heeft voor dit initiatief de handen ineengeslagen met het circulaire pop-up restaurant Thuisbasis waar dagelijks volledig circulair gekookt wordt op topniveau.

Een gratis diner voor twee
Iedereen die dit jaar alleen is op Valentijnsdag kan zich opgeven via www.suntfood.com/valentijn. ‘’We zijn absoluut geen professionele matchmakers dus de koppels die we maken zijn vooral vriendschappelijk bedoeld. Hoewel we het natuurlijk te gek zouden vinden als tijdens het diner ergens de vonk overslaat”, grapt Laura Hoogland, oprichtster van SUNT.

De eerste 14 duo’s wordt een gratis duurzaam 4-gangen diner aangeboden. Alle andere matches die gevormd worden kunnen gratis een bijzonder dessert oppikken bij het restaurant.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.