Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Hartjes valentijn
17 januari 2020

Vergeet datingsites maar doe mee aan winter date night

Vergeet datingsites als Tinder of e-Matching. Eric Nijkamp van de Borgerswoldhoeve in Veendam zoekt singles die mee willen doen aan de eerste editie van Winter Date Night.

Valentijnsdag

Wanneer? Op Valentijnsdag 14 februari uiteraard. ,,Ik was al van plan om dan iets te gaan organiseren. Ik werd gebeld door een kennis die met dit idee kwam. Na wat brainstormen zijn we op dit uitgekomen. Daten op locatie: waar mensen in een ontspannen sfeer een partner kunnen vinden.’’

Naar buiten

De vergelijking met het televisieprogramma First Dates, waar alleenstaanden elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant, ligt voor de hand. De Borgerswoldhoeve is ook een horecazaak. ,,Dat klopt. Daar hebben we zeker naar gekeken. Toch doen we het iets anders. Ook bij ons is er een hapje en een drankje. Maar wij hebben niet voor niets als dresscode: kleed je warm aan. Want wij gaan naar buiten, het park in’’, zegt Nijkamp. Hij wil met de singles naar buiten. Ze informeel laten kennismaken gezeten op pakken stro, onder een dekentje, bij een kampvuur met wat muziek.

,,En met misschien een wandeling door het park of langs het water hier in Borgerswold. We gaan niet statisch aan een tafel zitten. Mensen vinden het vaak moeilijk genoeg om een op een contact te maken. Vandaar dat we lekker informeel bezig gaan en wel zien hoe het uitpakt.’’

Speeddate

Nijkamp zit ook te denken aan een mogelijke speeddate. ,,We zitten vol ideeën. Vrijdag komen we weer bij elkaar. We kunnen van alles bedenken: het valt of staat natuurlijk met alleenstaanden. Wil het evenement slagen dan hebben we vrijgezellen nodig.’’ Nijkamp richt zich op mensen tussen de 30 en 50 jaar. Belangstellenden kunnen zich tot 1 februari inschrijven door een mailtje te sturen: feestje@borgerswoldhoeve.nl.

,,Dit is voor ons ook de eerste keer. We zien wel hoe het uitpakt. We maken er iets moois van. Ook al vinden mensen geen nieuwe partner, dan zorgen we in elk geval dat ze een leuke avond hebben gehad.’’

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Goed nieuws voor singles: speeddaten weer mogelijk vanaf juni

Er gloort hoop aan de horizon voor singles die er naar...

Tips voor online speeddaten

Alles is anders in deze corona tijden, ook daten en speeddaten....

Veilig daten in tijden van corona: speeddaten van achter de computer!

Een lief vinden in tijden van corona, het kan nog altijd....

Speeddaten: met deze tips maak je er top dates van!

Wil je weleens een leuke date night beleven? Ga dan eens...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie