rafael en sabia definitief uit elkaar

Verdriet voor Amanda Krabbé na miskraam

De ex-vrouw van presentator Martijn Kabbé heeft na vier maanden zwangerschap een miskraam gehad en is ontroostbaar. Dat schrijft de Story. Amanda en haar nieuwe vriend Harrie Kolen hebben het emotioneel zwaar na het verlies van hun dochter.

Een week nadat het blad melding had gemaakt van de zwangerschap kwam Amanda medio augustus zelf naar buiten met het nieuws van de zwangerschap en dat zij een dochter zouden krijgen. Het is niet voor het eerst dat Amanda een kindje verliest, in 2007 kreeg ze ook al een miskraam.

Amanda en Sabia

Het verdrietige verhaal van Amanda begint raakvlakken te vertonen met die van Sabia Boulahrouz. Amanda maakte in april van dit jaar, slechts 1 maand nadat bekend was geworden te gaan scheiden van Marijn, bekend dat ze een nieuwe relatie had. Sabia liet er ook geen gras over groeien en begon kort na de scheiding van Rafael en Sylvie een relatie met de voetballer. Niet veel later bleek Sabia in verwachting te zijn van Rafael. Helaas verloor ook Sabia haar kindje na 19 weken zwangerschap.

Liefde overwint alles?

Voor beide vrouwen is het te hopen dat de liefde overwint en dit verdriet de relatie sterker maakt. Een dergelijk verlies kan de relatie verdiepen maar dit lukt niet altijd. Bij sommige koppels ontstaat er juist een verwijdering. Het verwerken van een intens verdriet lukt niet altijd samen en in hetzelfde tempo. Kersverse relaties staat doorgaans in het teken van de verliefdheid. Een roes waarbij het gevoel samen heel de wereld aan te kunnen overheerst. Voor bekende Nederlanders is het in stand houden van een relatie extra lastig. Hun leven licht onder een vergrootglas dus ieder barstje wordt breed uitgemeten en dat is in dit soort situaties uitermate pijnlijk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.