next level

Verder voor de next level

Het kan gebeuren dat je om de een of andere reden nooit een langdurige relatie hebt gehad. Maar dat je op een dag wakker wordt en denkt nu ben ik er klaar voor. Klaar om eerlijk tegen mezelf te zijn en tegen de buitenwereld en klaar voor de next level. Je bent nooit iemand verantwoording verschuldigd, maar duidelijkheid is altijd prettig.

Duidelijkheid staat voorop

Voor Rob uit Helmond staat duidelijkheid voorop. In SOLO van BN DeStem vertelt hij over zijn leven, waarin hij pas op 30 jarige leeftijd klaar is om een relatie te gaan zoeken.  Ja is ja, nee is nee. Ook in een relatie is het fijn om te weten wat je aan iemand hebt. Van twijfel wordt Rob onzeker. Hij is altijd duidelijk en hoopt dat andere mensen dat waarderen.

Klaar voor next level

Een bekende van Rob kwam op 20 jarige leeftijd uit de kast. Rob was toen zelf al 25 en bedacht toen wel als die ander dat kan, moet ik dat met mijn 5 jaar meer toch helemaal kunnen. Hij heeft zichzelf toen een week gegeven. Het voelde als een enorme opluchting toen het hoge woord eruit was. Het was alsof hij afscheid nam van zijn oude ik. Hij was klaar voor zijn next level.

Missie is nog niet klaar

Hij heeft nog nooit een vaste relatie gehad. Wel scharrels, maar niet voor lange tijd. Hij vindt dat jammer, want huisje boompje beestje dat had hij toch best niet gewild. Of hij faalt? Zeker niet, het is gewoon een missie die nog niet klaar is. Eenzaam en alleen voelt hij zich zeker weleens. Bij het alleen thuiskomen of bij het alleen regelen van een vakantie.

Uit eten om elkaar te leren kennen

Daten doet hij wel. Voor de eerste date naar een bioscoop vindt hij niet prettig. Hij wil graag iets doen waarbij je de ander leert kennen. Een restaurant vindt hij voor een date een beste locatie. Wanneer je uit eten bent, wordt je bijna gedwongen met elkaar te praten en dat is precies wat Rob wil. Ondertussen lekker van je eten genieten, is een goede combie.

Stiekem kersthits luisteren

Kerstijd vindt hij een gezellige periode. Hoe kouder het buiten wordt, hoe warmer het binnen is. Hij is van het gezellig maken van zijn woning met kaarsjes. Het gezellig samen zijn met mensen waar je om geeft, daar houdt hij van. Stiekem luistert hij net na de zomer al naar kerstliedjes. Dan heeft hij nu geluk met de radiozenders, die draaien al de hele dag kersthits.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam