decolleté vrouw tips

Verbinding, bewustwording en vooral genieten

Stralende gezichten door mooie verbindingen tussen mensen. Dat is de missie van Nexu. De doelgroep is de groeiende groep maatschappij bewuste singles. Grote kans dat jij daar deel van uitmaakt. Society for Singles mogelijk op jouw lijf geschreven.

Bewust worden van je samenleving

Beleef een dag zoals een dag zou kunnen zijn, vol aandacht en in verbinding met jezelf en misschien wel in échte verbinding met een ander/de samenleving.

Nexu wil mooie dagen organiseren waarop Singles elkaar leren kennen terwijl ze iets wezenlijks betekenen voor de samenleving. We willen aandacht geven aan iemand die dit (te) vaak ontbeert omdat er geen tijd en geld meer voor is.

Singles for Society

Je samen inzetten voor de samenleving om je heen, geven we de naam Singles for Society. Dit gaat over de verbinding tussen Singles en de samenleving. Iets doen voor iemand anders die ondersteuning en aandacht kan gebruiken, denk aan de eenzaamheid onder ouderen of een activiteit voor een goed doel in de vorm een sponsorloop of een ander event.

Wie gaan me extra aandacht geven?

•(eenzame) ouderen
•daklozen
•mensen met een handicap
•dieren (in het asiel)

Mogelijke activiteiten:
• middag naar het strand met ouderen/mensen met handicap
• maaltijd bereiden met en voor daklozen
• honden van een asiel uitlaten
• opknappen van kinderboerderij/buurthuis/etc.
• sponsorloop

Actief en gezellig

Deze dagen zijn actief, gezellig, leerzaam en maakt je tevens bewust van allerlei misstanden in de maatschappij. We vergeten ook de inwendige mens niet en zorgen voor een lichte lunch, een borrel en een heerlijk diner aan het eind. Een aantal Singles zal mogelijk ondersteuning bieden bij het bereiden van de lunch en/of diner.

Misschien bloeit er iets moois op

We wisselen ervaringen uit, kijken wat er anders kan en wie weet ontstaat er wel iets moois tussen twee mensen!

Welke singles willen we bereiken?

Bewuste Singles die wel eens anders willen daten. Hoe mooi is het om een persoon eens anders te bekijken wanneer hij/zij met volle aandacht iets moois doet voor iemand. Het ‘voordeel’ kan zijn dat de eventuele beladenheid van, in dit geval een groepsdate, minder is door met zijn allen lekker een dag bezig te zijn voor iemand die het zo nodig heeft. Dit is die Win-Win die we eerder al noemden.

Evenveel mannen als vrouwen

NEXU streeft ernaar om het aantal mannen en vrouwen zo gelijk mogelijk te houden. Dit geldt ook voor leeftijden. Wanneer mogelijk worden er groepen van 25 – 45 en 40– 59 jaar samengesteld. Het kan betekenen dat er dagen verschoven moeten worden wanneer er bij de aanmelding teveel verschillen zijn qua geslacht en leeftijd. Ook kan het zijn dat op een bepaald moment even geen project voorhanden is en we daarom moeten verschuiven. Zo nodig wordt er overlegd met de mensen die zich al hebben aangemeld.

Meld je aan

Je kunt je altijd aanmelden (via het contactformulier) en je wordt vanzelf benaderd voor een mooie dag of kijk in de agenda voor de data die al gepland staan.

De dag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 20.00 uur en er wordt een bijdrage gevraagd van €50,00. Dit is inclusief een kleine lunch, een heerlijk diner en drankjes.

Ook Singles Trips

Naast deze Singles for Society is er ook Singles Trips onder de vlag van Nexu.nu.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!