einde relatie

Veilingreis; lekker ver weg voor een zachte prijs

Wil je naar een prachtige verre bestemming met een leuke groep mensen maar mag het niet teveel geld kosten? Dan zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Je speurt het hele internet af naar de goedkoopste lastminute vakantie, vergelijkt alle aanbieders, bestemmingen, reizen en prijzen tot je er haast bij neervalt of bezoekt een vakantieveiling.

Reiskoopje

Heb je net dat koopje gevonden, de perfecte vakantiebestemming voor dat schattige lage prijsje dan begint het feest. De vertrekdatum valt net buiten jouw vakantieperiode, de luchthaven ligt zo ver weg dat je al bijna een vakantiedag kwijt bent om er te komen of blijken er zoveel extra toeslagen te zijn dat je uiteindelijk nog veel geld kwijt bent.  Door de vlucht, hotel en auto los van elkaar te boeken bespaar je met een beetje geluk wel wat geld.  Maar helaas is het vaak ook echt een kwestie van geluk en niet van wijsheid.

Vakantieveiling

Alternatief is je inschrijven bij een vakantieveilingsite. Sinds een aantal jaren bestaat dit behoorlijk populaire vakantiefenomeen. Verschillende reisaanbieders dumpen hun overgebleven reizen tegen een starttarief en de consument kan tegen elkaar opbieden. Het idee dat je echt voor een spotprijs een mooie vakantie in de wacht kunt slepen en het wedstrijdelement doet vele harten sneller kloppen. Het is overigens vooral geschikt voor mensen met veel tijd en massa’s geduld. Daarnaast moet je ook tegen je verlies kunnen. Want de mogelijkheid bestaat dat een ander die parel van een vakantie voor je neus wegkaapt pal voor de veiling sluit.

Voordeliger ver weg

Een mooi alternatief voor iedereen die graag extra voordelig het avontuur zoekt, de wereld verkent en letterlijk zijn grenzen wil verleggen is het nieuwe initiatief van Baobab; de veilingreis. Zij bieden werkelijk prachtige verre groepsreizen naar bestemmingen als Birma, Laos en Thailand voor een zeer scherpe prijs. Boek je binnen de veilingperiode dan ben jij verzekerd van een top vakantie. Mits de reis nog niet is uitverkocht natuurlijk..  Ze zijn namelijk razend populair.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Beschermd: Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

Beschermd: De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!